BARTECH SLOVAKIA

YouTube kanál BARTECH

Asi všetci poznáte okrídlené príslovie  „Lepšie 1x vidieť ako 3x počuť“.  A preto sme sa už dávnejšie vo firme rozhodli nielen naše riešenia, ale aj zaujímavé videa od našich dodávateľov publikovať na vlastnom YouTube kanále. Tak ako náš spravodaj BARTECH INFO vydáváme každý mesiac, chceme taktiež pravidelne každý mesiac na tomto kanále zverejňovať minimálne 1 novú videoukážku.

Video príspevky chceme zamerať predovšetkým na naše SW riešenia a ukážky z ich nasadenia v praxi u zákazníkov. Okrem toho by ste tu mali nájsť aj jednoduché video návody na konfiguráciu SW či pravidelnú údržbu nami dodávaných zariadení. Nemali by tu chýbať ani videa predstavujúce predovšetkým hardvérové novinky zo sveta automatickej identifikácie od popredných dodávateľov.

Pokiaľ máte záujem byť ako sa hovorí „v obraze“, nie je nič ľahšie než sa stať odberateľom nášho YouTube kanála. Stačí, ak a potvrdíte voľbu odoberať.

Samozrejme budeme radi, pokiaľ Vás naše príspevky zaujmú. Dozvieme sa to najmä ak im dáte palec hore alebo k nim pripojíte vlastný komentár. Chceme Vás ubezpečiť, že každá vaša reakcia bude pre nás motiváciu pre zlepšovanie obsahu. A taktiež neváhajte zaujímavé videa zdielať so svojimi kolegami.

Na nových odberateľov sa teší

TEAM BARTECH

Autor: Pavel Loprais
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|