BARTECH SLOVAKIA

Zariadenia ZEBRA pre RFID aplikácie

Zebra Technologies je dlhé roky známa na trhu ako najväčší dodávateľ zariadení pre tlač a čítanie čiarových kódov. okrem toho ponúka aj rôzne softvérové riešenia do skladov alebo do retailu. Vedeli ste však, že majú v ponuke aj zariadenia a riešenia pomocou technológie RFID? Ako certifikovaný ZEBRA RFID špecialista vám o tom vieme podať informácie….

Ale skôr než si predstavíme zariadenia technológie RFID, ktoré Zebra ponúka, povedzme si čo to vlastne technológia RFID je. Používá sa pre automatickú identifikáciu tovaru rovnako ako aj čiarové kódy. Ale zatiaľ čo pri čiarových kódoch je nutné snímač presne zamieriť na kód a počkať kým ho prečíta, pri RFID technológii dostačuje aby sme čítačku RFID tagov k označenému tovaru či palete s tovarom iba priblížili a behom okamihu príde k načítaniu všetkých RFID tagov v dosahu čítačky. Táto technológia výrazne zjednodušuje a zrýchluje snímanie tovaru pri akékoľvek manipulácii s ním. Okrem toho je navyše do RFID tagu možno zapísať výrazne viacej údajov, než by sa nám zmestilo do bežného 1D či 2D kódu. Tieto základné vlastnosti robia z RFID identifikačnú technológiu budúcnosti.

Vie to aj ZEBRA a preto má v tejto oblasti širokú ponuku zariadení, ktorú pravidelne rozširuje a inovuje. Predstavme si teraz niektoré základné modely z každej kategórie zariadení.

Zebra DS9908R

dokáže snímať čiarové kódy ako aj čítať RFID tagy priamo pri pokladni. Jedná sa o hybridný ručný skener ktorý ponúka rýchle čítanie čiarových kódov a zároveň RFID tagov.

Zebra MC3390R A MC3330R

Terminál MC3390R číta s najväčšou presnosťou RFID tagy na dialku takmer 20 metrov, čo je takmer o 200% viac ako zariadenia konkurencie. Menej chodenia, viac skenovania. Napriek tomu MC3330R ponúka najlepší pomer medzi rychlosťou a presnosťou čítania RFID tagov v priemysle na kratšie vzdialenosti.

Zebra RFD2000

Sled je označenie pre púzdro, ktoré spojením s iným zariadením rozšíri jeho schopnosti. Sled RFD2000 je vlastne jednoduchá možnosť ako z oblúbeného a lacného terminálu Zebra TC20 urobiť zariadenie, ktoré má schopnosť čítania, zapisovania alebo lokalizovania RFID tagov.

Zebra RFD8500

Tento typ predstavuje univerálzny typ Sledu, ktorý vie prostredníctvom technológie Bluetooth 2.1 komunikovať s ľubovolným Android alebo IOS zariadeniami a vie to aj s vaším  notebookom alebo počítačom.K dispozícii je aj príslušenstvo pre uchytenie PDA terminálov ZEBRA rady TC.

Zebra ZT600 a ZT400

Tieto priemyselné tlačiarne mnohí z Vás poznajú. Oproti bežným typom sú vo vnútri iba doplnené o UHF RFID encodér a odpovedajúci firmware, ktorý im umožňuje nie len RFID štítky potláčať, ale súčasne ich aj kódovať. Tieto tlačiarne sú vďaka svoje konštrukcii pripravené odolávať tým najhorším podmienkam a fungovať 24 hodín 7 dní v týždni.

Zebra ZQ520

Nie vždy je potrebné a nie všade je možné pre kódovanie RFID tagov mať nasadené superodolné stolné tlačiarne. Často potrebujeme označovať´ priamo v teréne iba malé množstvo štítkov. A preto je tu odolná mobilná tlačiareň ZQ520 pripravená odolávať pádom ako aj poliati vodou. Je navrhnutá na prácu jak v kancelárii tak aj priamo vo výrobe.

Zebra ZD500R

Je zástupcom kompaktných stolových tlačiarní a je jednoduchá na nasadenie a používanie priamo v kancelárii či nenáročných malých prevádzkach. Táto tlačiareň prináša inteligentné a pokročilé funkcie pre pohodlné a bezstarostné používanie.

V rámci nášho partnerstva so spoločnosťou Zebra poskytujeme certifikovaný servis na všetky zariadenia. Pozrite si náš katalóg so zariadeniami Zebra alebo sa obráťte s vašimi otázkami na naše obchodné oddelenie ktoré vám s radosťou poradí vybrať to správne zariadenie.

Autor: Pavol Tománek
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware