BARTECH SLOVAKIA

BarTender 2019 nový release

Ako Premium Solutions partner sme sa zúčastnili na Roadshow vo Viedni, kde bol prezentovaný najnovší release BarTender2019 R6 a kde sme sa tiež mohli zoznámiť s ďalšími smermi vývoja  a podpory tohto obľúbeného SW pre návrh a potlač štítkov s čiarovými kódmi a RFID prvkami.

Pre koho je určený?

SW BarTender je určený pre zákazníkov z rôznych oblastí, či už ide o automotive, obchod, farmaceutický priemysel alebo prepravné spoločnosti. Je navrhnutý tak aby spĺňal požiadavky jednoduchej tvorby etikiet, ale aj  komplexné zadania pre tvorbu a editáciu etikiet s prepojením na databázu. Hlavným cieľom tohto programu je poskytnúť zákazníkom jednoduchý, užívateľsky priateľský SW, pomocou ktorého dokážete vytvoriť svoje etikety jednoducho a efektívne. Pre zákazníkov, ktorí potrebujú sledovať proces traceability, či preberať jednotlivé údaje z databáz, je BarTender pripravený ponúknuť  rôzne systémové integrácie pre vytvorenie automatizovaného tlačového riešenia.

Zlepšenie zákazníckej podpory

Po analýze potrieb zákazníkov sa dodávateľ SW BarTender rozhodol v roku 2020 zamerať na niekoľko aspektov v rámci predaja, či samotnej podpory zákazníkov. Pre rýchlejšie odozvy na Vaše otázky, či  prípadné rýchlejšie  riešenie problémov s nastavením SW pri väčšej integrácii, zriadi dodávateľ špeciálne linky na svojom portály, ktorý bude obsahovať návrhy riešení pre najčastejšie otázky ohľadom inštalácie, tvorby a editácie etikiet, či prípadného prepojenia na rôzne databázové systémy.

Prečo si platiť podporu?

Zákazníci pracujúci prevažne v automotive priemysle,či logistickom segmente potrebujú etikety tlačiť takmer neustále. Hoci aj malý výpadok potrebujú rýchlo vyriešiť a pokračovať v nastavených procesoch. Práve preto poskytuje BarTender možnosť dokúpenia servisného kontraktu, konkrétne Standard support a Premium Support.
Standard support pokrýva konzultácie cez chat, telefón alebo mail počas pracovných dní, kedy sa garantuje odozva do 24 pracovných hodín. Vďaka tomuto balíku  tiež získate update na novú verziu zadarmo. Tento balík je možné dokúpiť ku každej licencii SW BarTender.
Premium support je vhodný pre nepretržité prevádzky, kedy sa garantuje odozva do 2 hodín v rámci celého týždňa a počas celého roka a to aj počas sviatkov. Zákaznícka podporu dostanete mailom, cez chat, no po novom taj priamo telefonicky (dodávateľ SW tiež sľubuje pridelenie špeciálnych čísiel zákazníkom, ktorí si zakúpia PREMIUM SUPPORT—podľa čísla bude Vaša požiadavka vybavená prednostne). Tento balík je určený zatiaľ len pre verziu BarTender Enterprise.

Ako získať viacej informácií

Kontaktujte našich špecialistov z obchodného oddelenia na adrese obchod@bartech.sk.

Autor: Pavol Tománek
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software