BARTECH SLOVAKIA

Datalogic PowerScan 95X1 AutoRange

Priemyselné snímače DATALOGIC rady POWERSCAN dlhodobo patria k tomu najlepšiemu, čo je možné v oblasti priemyselných ručných skeneroch nájsť. Poslednou novinkou v tomto radu je nová séria PowerScan 95X1 Auto Range (AR), špičkový priemyselný ručný skener s možnosťou skenovania s veľmi dlhým dosahom  všetkých bežných 1D / 2D čiarových kódov. Tento prírastok ďalej rozširuje ponuku rodiny PowerScan 9000 zahrnutím zobrazovacích modelov Auto Range 2D.

Čo je nové ?

Snímacia jednotka PowerScan 9500 AR má výkonný systém automatického zaostrovania, ktorý umožňuje skeneru čítať rovnako rýchlo a spoľahlivo z krátkej vzdialenosti 15 cm  ako aj zo vzdialenosti viac ako 20 m. Zatiaľ čo dávnejšie ste potrebovali jeden typ snímača na snímanie z extra veľkých vzdialeností a iný typ na snímanie na krátku vzdialenosť, táto nová vlastnosť teraz umožňuje operátorovi ľahký a rýchly presun čítania z blízkeho detailu až na čiarový kód umiestnený v hornej časti skladového regálu. Výkonný LED osvetľovací systém premieta pravidelný obrazec s ostrými hranami, ktorý možno použiť ako ukazovateľ zorného poľa v detailnom poli, zatiaľ čo laserový zameriavač umožňuje viditeľnosť zameriavača skenera na veľké vzdialenosti.

Aké prevedenia sú k dispozícii ?

Snímače PowerScan 95X1 AR sú k dispozícii v klasickom káblovom prevedení (PD9531-AR) ako aj v bezšňúrových modeloch s proprietárnym rádiom Datalogic STAR Cordless System ™ 2.0 (PM9501-AR) alebo bezdrôtovou technológiou Bluetooth® 3.1 (PBT9501-AR).
Ďalšou výhodou týchto snímačov je taktiež možnosť zdieľať rovnaké príslušenstvo ako ostatné produkty série PowerScan 9XXX, čo umožňuje kombináciu zariadení a základných staníc podľa rôznych potrieb užívateľského prostredia.

Je možné si tento snímač zapožičať na otestovanie

ÁNO !! Ako dlhodobý partner firmy DATALOGIC vieme Vám tieto snímače predviesť priamo u vás vo firme a podľa potreby aj na určité obdobie zapožičať, aby ste sa sami mohli presvedčiť o ich prínosu pre zvýšenie produktivity práce vo vašom sklade. Stačí napísať alebo zavolať na naše obchodné oddelenie obchod@bartech.sk a naši obchodníci s vami dohodnú podmienky predvedenia či zápožičky.

Neváhajte, zavolajte !

Autor: Josef Ronek
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware