BARTECH SLOVAKIA

UNITECH PA760 - Android 9.0

Je to už vyše päť rokov, kedy spoločnosť UNITECH predstavila prvý EDA terminál radu PA7xx s veľkým displejom. Behom tohto obdobia sme mali možnosť postupne testovať nadväzujúce modely PA720, PA726. PA730 a všetky nás príjemne prekvapili veľmi kvalitným spracovaním spojeným s výborným výkonom aj výdržou batérie. Posledný predstavený model tohto radu je PA760. Bude ich dôstojnym nástupcom?

Čo prináša nového ?

Model PA760 ponúka najnovší operačný systém AndroidTM 9 a navyše sa dodáva aj s licenciou Google GMS, ktorá vám uľahčí prácu v mnohých situáciach. Je ideálny pre rôzne aplikácie vrátane riadenia zásob v skladoch, evidencie a sledovanie pohybu zásielok, vykonávanie kontrol v teréne či evidencii POS systému v preprave.  Vďaka novému, rýchlejšiemu procesoru všetky aplikácie bežia rýchlejšie a sťahovanie informácií prostredníctvom internetu je tiež rýchlejšie. Vylepšenia sa dočkal taktiež veľký 5,45 palcový kapacitný, dotykový displej, ktorý teraz ponúka väčší kontrast a jasnejšie farby a súčasne je chránený proti poškrabaniu tvrdeným sklom Gorilla Glass 3. Technológia rozpoznávania odtlačkov prstov umožňuje používateľom rýchle a bezpečné odomknutie zariadenia. Milo prekvapí aj integrovaný 1D / 2D snímač čiarových kódov, ktorý spoľahlivo a rýchlo číta všetky bežné čiarové kódy aj na väčšie vzdialenosti. Pre snímanie či ukladanie fotiek môžete taktiež využiť zadnú kameru  s rozlíšením 16 MP. Terminál odoláva vode a prachu podĺa normy IP67 a bol testovaný na pád z výšky 1,5 metra na tvrdý povrch. Vďaka komunikačným rozhraniam WiFi, Bluetooth aj 4G LTE sa môžete pripojiť  do vašej siete odkiaľkoľvek.

Už teraz sa nemôžeme dočkať, až k nám dorazia prvé kusy a my ich budeme môcť u nás otestovať a predviesť našim zákazníkom.

Zhrnutie výhod

Unitech PA 760 Vám padne do ruky

  • Prvý robustný mobilný počítač so systémom Android 9.0 s funkciou rozdelenej obrazovky
  • Pokročilý 64-bitový procesor Qualcomm Snapdragon ™ 660 2,2 GHz osemjadrový
  • Certifikácia Google: Testovací balík kompatibility Android (CTS) / Google Mobile Service (GMS)
  • 3,4 V 4000 mAh Li-ION batéria (voliteľne 3,8 V 6 000 mAh)
  • testované na pád z výšky 1,5 m na tvrdý povrch (1,8m  s ochranným krytom)
  • Vysoká ochrana proti vode a prachu IP67
  • Špičkový podnikový vreckový počítač s duálnou kartou SIM 4G

 

 

Potrebujete viacej informácií? Sme tu, aby sme Vám pomohli. Náš obchodný tím je pripravený na adrese obchod@bartech.sk nebo na telefónnom čísle 034 668 5633.

Autor: Pavel Loprais
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti