BARTECH SLOVAKIA

Sme certifikovaný Servisný partner ZEBRA

Spolupráca našej firmy BARTECH SLOVAKIA  a jedného z najväčších dodávateľov Auto ID zariadení a služieb opäť posilnila, Obchodné výsledky dosiahnuté v minulom období našu spoločnosť posunuli do kategórie Business Premium Partner spoločnosti ZEBRA Technologies.

Nakoľko sme veľmi potešení týmto statusom, chceli by sme tu zdôrazniť, že v našom prípade to nie je iba o úspechoch v predaji. A pretože vždy sme sa našim verným zákazníkom snažili ponúknuť nie len nové, moderné a výkonné  zariadenia, ale predovšetkým aj kvalitné služby, poradenstvo a servis, pravidelne sa zúčastňujeme odborných školení poriadaných firmou ZEBRA.

To azda môže povedať každý dodávateľ  zariadení ZEBRA, no nie každý sa môže preukázať oficiálnym certifikátom, ktorý ho oprávňuje vykonávať aj záručné opravy zariadení bez nutnosti zaslania zariadenia do servisného centra výrobcu. A my áno.

V súčasnosti sme držiteľom týchto 2 certifikátov

  • Printer Repair Specialist – Label Printer
  • TC20/TC25 Battery Replacement Program

 

A nakoľko chceme svoje partnerstvo s firmou Zebra naďalej rozvíjať, zariadili sme do našej ponuky aj ich originálny spotrebný materiál pre termotransferové tlačiarne, u ktorého je firmou ZEBRA garantovaná najvyššia kvalita a trvanlivosť tlače aj v extrémnych podmienkach. Na záver Vás chceme ubezpečiť, že aj naďalej budem usilovať o získanie ďalších špecializácií tak, aby sme Vám našim zákazníkom, mohli ponúkať služby v tej najvyššej kvalite.

Autor: Pavel Loprais
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti