BARTECH SLOVAKIA

Inovatívne riešenia HONEYWELL

Spoločnosť Honeywell neustále reaguje na výzvy podnikania v celom dodávateľskom reťazci. Tento mesiac uviedli na trh nové hardvérové ​​ponuky a doplnky, ktoré spoločnostiam pomáhajú optimalizovať prevádzkovú efektivitu a zvyšovať produktivitu pracovníkov – od výrobnej linky až po distribučné centrum, či po maloobchodnú sieť. Nižšie sa dozviete o týchto nových a inovatívnych riešeniach viac.

Remienková rukavica pre 8680i

Honeywell s potešením predstavuje novú remienkovú rukavicu, ktorá je  bezpečne uchytená remienkom na zápästí ruky pre optimálnu obratnosť, ergonómiu a pohodlie používateľa. Je vyrobená z vysoko odolných materiálov pre dlhú životnosť a zníženie spotrebných nákladov. Súčasťou tejto rukavice môže byť aj mini mobilný počítač Honeywell 8680i viď obrázok. Ide o kompaktný vysokovýkonný bezdrôtový skener navrhnutý tak, aby pomohol zlepšiť efektivitu pracovných postupov pri každej skenovacej operácii a tým znížiť prevádzkové spomalenie a zvýšiť produktivitu. Ľahký, ergonomický dizajn – až o 17% ľahší ako konkurenčné produkty – a dostatok energie z vstavanej batérie umožňujú pohodlné celodenné používanie a obsluhe nechávajú voľné ruky pri manipulácii s ťažkými obalmi. Pracovníkovi sa navyše na zadnom displeji môžu zobraziť dôležité informácie (napr. informácia o dokončení zákazky, či potrebe dobitia daného zariadenia).

CT60 mobilný terminál

Robustný mobilný počítač CT60 je ideálny pre podniky vyžadujúce rýchlu výmenu údajov medzi PDA terminálom a informačným systémom tak, aby dosiahli maximálnu produktivitu a zdieľanie dát priamo z terénu. CT60 je postavený na platforme Mobility Edge ™ – je založený na spoločnom softvéri a hardvéri, čo garantuje ochranu a bezpečnosť prenášaných dát. CT60 je mobilný počítač s operačným systémom Android ™Enterprise a jeho robustné prevedenie zabezpečuje zákazníkovi bezproblémové nasadenie v teréne a dlhú životnosť. Pripojenie cez 4G LTE/ NFC zabezpečuje celodenné pripojenie  a prístup k firemným dátam.

Honeywell XENON 1952G-Bf

Skener rady Honeywell Xenon ™ Extreme Performance (XP) 1952g-bf (battery free) je najnovší bezdrôtový Bluetooth skener, ktorý funguje bez použitia batérií. Rovnako ako všetky ostatné skenery Xenon XP, aj skener 1952g-bf poskytuje agresívny výkon skenovania čiarových kódov a dokonca podporuje aj čítanie nekvalitných alebo poškodených čiarových kódov. Pri plnom nabití dokážete s týmto zariadením urobiť 450 skenov. Po odložení do dokovacej stanice, ktorá je k počítači pripojená  cez štandardné USB pripojenie, je XENON 1952G – Bf schopný plného nabitia do dvoch minút.

Autor: Pavol Tománek
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software