BARTECH SLOVAKIA

Ste pripravení na inventúry majetku?

S blížiacim sa koncom roka sa blíži aj povinnosť vykonať inventúru dlhodobého a nehnuteľného majetku. Vo väčšine firiem ide o neobľúbenú a hlavne zdĺhavú činnosť, ktorá zamestná množstvo ľudí, ktorí tak počas inventúry nemôžu vykonávať to, čo je ich hlavnou náplňou práce. Ale inventúra nemusí vždy byť zápas s desiatkami papierových zostáv a už vôbec nemusí trvať dlho.

Riešením je označenie majetku štítkami vhodnými pre strojové čítanie – čiarový kód, RFID tagy – a nasadenie prenosných terminálov, ktoré vedia tieto informácie čítať a triediť a nasledovne nazbierané dáta exportovať do nadriadeného systému, ktorý výsledky inventúry prehľadne zobrazí, utriedi a vie vytlačiť aj finálne zostavy.

Takýmto riešením je aj akciový balík EMA – Evidencia MAajetku, ktorý sme na základe skúseností od našich zákazníkov pre Vás pripravili. Čo že je obsahom takého balíka?

Softvér pre evidenciu majetku – webEMA

webEMA – databáza majetkov v počítači, editácia, filtrovanie, prehľady, tlač

Ide o intranetovú aplikáciu, ktorá je navrhnutá tak, aby bola možná spustiť v akomkoľvek internetovom prehliadači. Prístup na databázu tak môžete mať z počítača, tabletu či mobilu. Prihlasovanie jednotlivých používateľov je definované ich právami. Jednoducho tak môžete definovať, ktorá osoba môže v databáze vykonávať editáciu alebo jej povolíte iba prezeranie a tlač zostáv.

Aplikácia pre Android zariadenie

mobilná aplikácia

Druhá časť Android aplikácia EMA sa používa na fyzickú inventúru majetku v teréne, či operatívnu kontrolu majetku. Načítaním kódu lokácie, napr. na zárubni dverí, sa dostanete do časti inventúry danej lokácie. Následným čítaním kódov majetkov kontrolujete ich správne umiestnenie. Pri inventúre môžete zadať poznámku k majetku ako aj možnosť jeho vyradenia. Štandardom je používanie mobilných terminálov so zabudovanou čítačkou kódov a s operačným systémom Android 4.4 a vyšším, no spustíte ju aj v bežnom telefóne s týmto operačným systémom.

 

Prenosný terminál DATALOGIC MEMOR 10 + dokovacia stanica

Memor ™ 10 PDA je jedným z najpokročilejších a nejkomplexnejších zariadení, ktoré Datalogic v posledných rokoch uviedol na trh! Ako prvé zariadenie tohto druhu sa môže pýšiť bezdrôtovým nabíjaním vstavanej batérie a octa proceorom s frekvenciou 2GHz. Jeho ďalšie kľúčové vlastnosti sú nasledujúce:

  • MEMOR 10

    OS Android ver. 8.1 s GMS

  • procesor Octa-core 2GHz
  • 3GB RAM a 32GB eMMC Flash
  • 5″ dotykový kapacitný displej 720-1280 pix
  • WiFi 802.11 a/b/g/n/ac a tiež 802.11 k/r/v
  • LTE 4G+, BT v. 4.2 BLE, NFC
  • snímač bežných 1D aj 2D kódov
  • batéria 4100mAh a bezdrôtové nabíjanie
  • odolnosť IP65 a pád z výšky 1,5m
  • pracovná teplota od -20 to 50 ºC
  • pri deklarovanej robustnosti váha iba 285g

Tento kompletný balík, ktorého bežná cena je 2 066, 00 EUR, je teraz možné zakúpiť za skvelých 1 499,00 Eur.

Viacej si o tomto riešení môžete prečítať tiež na našom webe Mobilné riešenia.
Nečakajte až na koniec roka. Pridajte sa k našim spokojným zákazníkom už teraz a pripravte sa vopred na tohtoročné inventúry.

Pre ďalšie informácie kontaktujte naše obchodné oddelenie obchod@bartech.sk

Autor: Miroslav Tománek
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware