BARTECH SLOVAKIA

Plnofarebná tlač štítkov nie je luxus

Boli časy, keď vytlačenie kvalitnej plnofarebnej samolepiacej etikety v kotúči bolo v podmienkach bežných výrobných firiem nepredstaviteľné. A to či už z pohľadu technológie, kvality výslednej etikety alebo samotnej rýchlosti tlače. Dnes vám môžeme pre potrebu označenia výrobkov samolepiacou farebnou etiketou ponúknuť až 3 modely produktového radu firmy Venture Products.

Model VP600

Mnohí z vás dnes zápasia s vysokými nákladmi na predtlačené štítky a plytvaním spojeným so širokou škálou produktov, ktoré sú vyrábané v menších sériách. A práve v takom prípade je čas porozmýšlať nad kúpou zariadenia pre vlastnú výrobu štítkov. Model VP600 bol navrhnutý pre dosahovanie vysokého výkonu a kvality, ale napriek tomu je cenovo dostupný pre väčšinu malých stredných podnikov. Tlačiareň VP600 možno nazvať menším bratom modelu VP700, kedže spolu zdieľajú  tlačovú technológiu MEMJET Inkjet. Jej kompaktný dizajn je ideálny pre úzky alebo obmedzený priestor a svojim používateľom  ponúka vysoko-rýchlostnú tlač (až 12 m / min) so šírkou tlače do 215 mm a kvalitou tlače 1600 x 1600 DPI.

Model VP700

Bol prvým modelom uvedeným na trh s tlačovou technológiou MEMJET Inkjet. Má integrovaný odvíjač etikiet do priemeru až 204 mm a oproti modelu VP600 taktiež výrazne vyššiu kapacitu zásobníkov na atrament – 250ml. A je to práve vyššia kapacita zásobníkov na atrament, ktorá robí z tejto tlačiarne tlačiareň s najnižšími nákladmi na tlač a ponúka taktiež tlač väčších množstiev etikiet bez servisného zásahu. Ideálna na potlač etikiet pre výrobcov potravín a obuvi, ale jej využitie je aj v priemysle pre farebné odlíšenie variant vyrábaných zákazníkových produktov.

Model VP750

Kvalitná tlač farebných štítkov

Toto zariadenie vychádza z osvedčenej technológie nášho najpredávanejšieho modelu VP700 avšak na rozdiel od nej využíva vylepšenú odolnosť atramentu voči vode a mnohým rozpúšťadlám.

Výsledkom potlače sú skvelé farebné štítky, ktoré sú vhodné pre použitie aj v chladnom vlhkom prostredí napríklad pre potlač etikiet pre chladené potraviny a nápoje, čistiace prostriedky, chemikálie, farmaceutika, alebo prostriedky určené pre zvieratá.  Zariadenie je však zaujímavé aj pre menších vinárov či minipivovary, ktorí si môžu odolné etikety na ich fľaše tlačiť v menších dávkach, lacnejšie a v pohodlí domova.

Náplne do tlačiarne VP750 je treba používať originálne a etikety musia byť kompatibilné s atramentom Memjet. Preto odporúčame naším zákazníkom, aby používali originálny materiál, prípadne aby si materiál nechali na tomto zariadení vopred otestovať.

Spoločné vlastnosti farebných tlačiarní VIP COLOR

  • plnofarebná tlač s rozlíšením 1600×1600 dpi

    VP 750 – odolná farebná tlač

  • rýchlosť tlače 304,8mm / sek. (18m / minútu)
  • šírka tlače v rozmedzí od 51mm do 216 mm
  • maximálna dĺžka tlače 1016 mm
  • USB 2.0. Ethernet 10/100Base-T, GPIO
  • tlačiareň má zabudovaný strihač štítkov
  • kompatiblná s Windows 7 – 10 (32/64 bits)
  • odolná robustná kovová konštrukcia
  • potláča štítky papierové, lesklé aj priehľadné

Bližšie informácie k predaju Vám poskytneme na telefónnom čísle +421 34 668 5633, alebo mailovej adrese obchod@bartech.sk

Autor: Pavel Loprais
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware