BARTECH SLOVAKIA

Tools Management System v novom kabáte

Naša najpredávanejšia aplikácia na evidenciu a sledovanie pohybu foriem a nástrojov Tools Management System sa čoskoro predstaví v novom kabáte. Prečo taká radikálna zmena a čo od novej verzie očakávať? Na to sme sa spýtali nášho šéfprogramátora. A Tu sú jeho odpovede:

Na aké zmeny sa majú stávajúci užívatelia pripraviť?

Zmien bude viacero, no tú ktorú používatelia zaznamenajú najskôr je celková zmena výzoru. Táto súvisí s tým, že sme po 10 rokoch vývoja opustili platformu Microsoft Silverlight, ktorá užívateľov pri prehliadaní dát a prácu s aplikáciou obmedzovala iba na Internet Explorer. Odteraz už bude možné s aplikáciou pracovať v ľubovolnom prehliadači ako aj na ľubovolnom operačnom systéme.

Takže odteraz môžem pracovať s aplikáciou napríklad aj na tablete s OS Android?

Áno, presne tak. Celá aplikácia je teraz napísaná v HTML5 a plne podporuje responsibílne zobrazenie, čo značí, že sa vie prispôsobiť aj rôznym veľkostiam obrazovky a stále je možné s ňou plnohodnotne pracovať. Cieľom bolo ponúknuť práve možnosti práce nie len s PDA terminálmi, ale aj s tabletami s rôznou veľkosťou displeja.

Prináša nová aplikácia aj niektoré vylepšenia či nové funkcie?

Prvotným úkolom bolo prepísanie aplikácie s funkčnosťou jedna ku jednej. No v priebehu vývoja sa ukázalo, že by bolo škoda, keby sme nevyužili niektoré nové možnosti súvisiacie s ovládaním aplikácie, ktoré so sebou prináša nevyhnutný re-design celého prostredia. Okrem toho užívateľ upgradom na novú verziu získa taktiež vyššiu rýchlosť prehliadania dát a širšie možnosti vyhľadávania.

Kedy bude aplikácie pre užívateľov dostupná?

V súčasnosti už prebieha testovanie jednotlivých modulov a dokončuje sa nový Ovládací panel. A tak pokiaľ sa nestane nič mimoriadneho, nová aplikácia bude uvedená na trh v pondelok 1. júla.

Autor: Pavel Loprais
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software