BARTECH SLOVAKIA

Nikola za Nikolu

V živote už to tak chodí. Ak máte vo firme mladé kolegyne, z času na čas vás niektorá v určitý okamžik opustí. Ten dôvod je prostý – materská dovolenka.

Nikola Ovečková

 

Po 4 rokoch skvelej práce nás teraz na určitý čas opúšťa sl. Nikola Ovečková, ktorú čakajú príjemné materské povinnosti. Pracovala na pozícii obchodnej asistentky, zabezpečovala komunikáciu s dodávateľskými firmami, vybavovala projektové ceny a špecializovala sa na farebné tlačiarne VIP color a tlačiarne značky Toshiba. Odchádzajúcej kolegyni želáme, aby jej všetko dopadlo na výbornú, aby sa mal očakávaný prírastok do rodiny čulo k svetu a robil šťastným rodičom len radosť. Veríme, že sa s ňou po čase opäť stretneme na obchodnom oddelení, kde nám bude dôležitou oporou.

 

 

Nikola Peltznerová

Od 26.februára jej povinnosti prebrala nová kolegyňa sl. Nikola Peltznerová. Osud to tak zriadil, že je to opäť Nikola, to aby sme si ľahšie zvykli. Doprajte našej novej kolegyni pri jednaniach trocha času než sa v náročnej problematike identifikačných technológií zorientuje. Aby vám mohla poskytovať potrebné informácie v procese vytvárania ponúk, ako aj samotného predaja. Novej kolegyni prajeme úspešnú kariéru obchodnej asistentky, pevné nervy a chuť neustále sa učiť nové veci a zdokonaľovať sa.

Kontaktný mail a telefón: peltznerova@bartech.sk , telefón 0905 367 677

Spolu to dokážeme.
Kolektív BARTECH SLOVAKIA

Autor: Miroslav Rampala
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|