BARTECH SLOVAKIA

RFID terminály ZEBRA MC3330R a MC3390R

Spoločnosť ZEBRA má už nejaký čas vo svojom portfoliu riešení (Data Capture Solution) výborné modely mobilných terminálov pod označením MC3330R a MC3390R. Postavené sú na rovnakej platforme ako úspešný rad MC3300. Tieto nové terminály kombinujú silu technologií RFID UHF a skenovania 1D/2D kódov. A to všetko v jednom výkonnom riešení pre zber dát. Operačný systém je Android 7.0.

Zebra MC3330 R

Zebra MC3330R pre čítanie 1D/2D a RFID kódov

Mobilný terminál MC3330R RFID prináša novú úroveň komfortu, rýchlosti, jednoduchosti použitia a presnosti vo vašich RFID aplikáciach. Vynikajúca citlivosť RFID UHF snímača  umožňuje rýchle a presné snímanie RFID tagov. Vďaka peknému dizajnu značky Zebra je MC3330R navrhnutý pre prácu v náročnom prostredí, no je tiež ľahký a má správnu ergonómiu na celodenné pohodlie. Veľká dotyková obrazovka, HW klávesnica a systém Android OS prinášajú intuitívnu a flexibilnú platformu pre vaše aplikácie, kde potrebujete čítať aj RFID prvky.

Vďaka stredovej a kruhovej anténe je tento model ideálny pre zber dát z RFID prvkov v maloobchode, pri skladovej evidencii, alebo v zdravotníckych zariadeniach. Pomocou vysokorýchlostnej technologie ASIC spoločnosti Zebra dokáže MC3330R prečítať až 900 RFID tagov za sekundu a to do čítacej vzdialenosti až 6 metrov. Pomocou režimu „Geiger“ je možné  označené položky v priestore ľahšie zamerať.

V snímacej jednotke používa MC3330R 2D skenovaciu technológiu Zebra, ktorá umožňuje zachytenie dát aj z čiarového či 2D kódu a to aj v prípade, že sú kódy poškodené, špinavé, poškrabané alebo zle vytlačené.

Zebra MC3090 R

model MC3390R pre čítanie 1D/2D a RFID kódov z väačšej vzialenosti

Mobilný RFID terminál model MC3390R je určený pre efektívne a presné riadenie zásob, plnenie objednávok, krížového dokovania a ďalších výrobných, skladových a logistických operácií. Integrovaná anténa s dlhým dosahom podporuje čítanie RFID prvkov a spolu s vysoko výkonnou rádiovou technológiou ASIC spoločnosti Zebra prináša vyššiu priepustnosť, takže počet RFID prvkov sa dá čítať rýchlejšie a presnejšie.

Robustný dizajn modelu Zebra MC3390R je vyrobený pre polopriemyselné prostredie. Vďaka lineárnej Yagi anténe s dlhým dosahom a výberu možnosti skenovania na stredné, alebo dlhšie vzdialenosti  je model MC3390R ideálnym riešením. Rovnako, ako model MC3330R, číta až 900 tagov za sekundu. Čítačka RFID je s dlhým dosahom a číta zo vzdialenosti až 18,2 m. Vďaka zabudovanému snímaču čiarových kódov dokáže MC3390R čítať čiarové kódy zo vzdialenosti 21,4 m!

Vývoj aplikácií

Obidva RFID PDA terminály sú postavené na rovnakom OS systéme Android 7.0 ako model MC3300. Vývoj aplikácií je tak zjednodušený pomocou jediného súboru SDK Zebra, ktorý je spoločný s ďalšími RFID čítačkami, podporovanými spoločnosťou Xamarin. Vďaka tomu sú tieto zariadenia ideálne pre integrátorov, ktorí potrebujú spoľahlivú a všestrannú technológiu pre splnenie rôznych požiadaviek zákazníkov.

Viac informácií o termináloch aj SW aplikáciach žiadajte na našom obchodnom oddelení:
E-mail: obchod@bartech.sk alebo telefóne 034 668 5633

 

Autor: Miroslav Rampala
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware