BARTECH SLOVAKIA

Android terminál MEMOR 10

je odpoveďou spoločnosti Datalogic na súčasný trend odolných zariadení pre výrobu, sklady a logistiku. Určitý čas to už vyzeralo, že Datalogic na Android terminály pozabudol. Ich posledný model bol Axist, ktorý mal Android iba vo verzii 4.4 a slabší HW. Toto v súčasnosti už zákazníkom ani skladovým riešeniam nevyhovuje.

Ako píše Datalogic na svojom oficálnom webe, tak nový mobilný terminál Memor ™ 10 PDA je jedným z najpokročilejších a nejkomplexnejších zariadení, ktoré Datalogic v posledných rokoch uviedol na trh! Poďme sa teda pozrieť, čo nám táto novinka prináša a aká je jej konkurencie schopnosť.

Kľúčové vlastnosti Memor 10

Memor 10 v prevedení štandard, healtcare, gungrip

  • OS Android ver. 8.1 s GMS
  • procesor Octa-core 2GHz
  • 3GB RAM a 32GB eMMC Flash
  • 5″ dotykový kapacitný displej 720-1280 pix
  • WiFi 802.11 a/b/g/n/ac a tiež 802.11 k/r/v
  • LTE 4G+, BT v. 4.2 BLE, NFC
  • snímač bežných 1D aj 2D kódov
  • batéria 4100mAh a bezdrôtové nabíjanie
  • odolnosť IP65 a pád z výšky 1,5m
  • pracovná teplota od -20 to 50 ºC
  • pri deklarovanej robustnosti váha iba 285g

Kombinácie mobilného terminálu a dodávané príslušenstvo

Memor 10 je možné dodať v štandardnej verzii, ale aj vo verzii pre zdravotnictvo (Healthcare). Obidve verzie majú chemicky odolný obal, pre lepšie čistenie a údržbu. Pri skenovaní je použitý tzv. Green Spot, ktorý poznáme už zo skenerov Datalogic. Je to príjemná vec, ktorá opticky indikuje úspešne prečítaný kód. Skenovacia optika dokáže čítať aj kódy z displejov mobilných terminálov (zákaznícke karty).

K terminálu je možné dodať dobíjaciu stanicu na jeden terminál a jednu batériu, na 3 samostatné terminály, na 4 batérie, pištoľovú rúčku, ochranný obal, či držiak do auta s nabíjaním terminálu cez pripojenie na palubnú sieť auta.

Datalogic je prvou spoločnosťou, ktorá v segmente odolných mobilných terminálov uviedla na trh zariadenie, ktoré umožňuje bezdrôtové nabíjanie vymeniteľnej báterie.

Memor 10 nasadených v rôznych odvetviach

Memor 10 umožňuje nasadenie v rôznych odvetviach výroby aj v zdravotníctve


Pre koho je Memor 10 určený ?

Obecne sa dá povedať, že pre všetkých. Od zberu dát vo výrobe, skladovú evidenciu, cez logistiku až po už zmieňované zdravotníctvo. Mobilný terminál určite využijú aj pracovníci servisu v teréne pri zbere údajov napr. z meracích zariadení, kedy potrebujú odfotiť stav zariadenia. Terminál je vybavený 13 megapixelovým fotoaparátom s LED bleskom a autofocusom.

Spoločnosť Google aj na základe toho, že je Memor 10 vybavený OS Androidom 8.1 (Oreo), osem jadrovým procesorom a podporu služby GMS (Google Mobile Services), schválila tento model ako jeden z prvných mobilných terminálov v programe Android Enterprise Recommended for robust devices!

Aj keď som ešte nemal možnosť terminál si osobne vyskúšať, tak na základe dodaných informácií verím, že aj tento model od Datalogic bude na trhu žiadaný a úspešný. Ak ho použijte s vhodnou Android aplikáciou napríklad MODO pre mobilné doklady do skladu, potom jeho výhody oceníte.

Viac informácií o termináloch aj SW aplikáciach žiadajte na našom obchodnom oddelení:
E-mail: obchod@bartech.sk alebo telefóne 034 668 5633

 

Autor: Miroslav Rampala
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware