BARTECH SLOVAKIA

Pracovná doba v decembri 2018

bude ukončená v piatok 21.12.

Štandardne máme otvorené v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00 hodiny. Výnimkou bude piatok 7.12.,kedy bude firma od 13:00 hod. uzatvorená.

Posledné objednávky budú do nás expedované v piatok 21.12. V termíne od 22.12. 2018 do 1.1. 2019 vrátane bude firma uzatvorená a nebude dostupná ani služba technickej podpory.

Objednávky na tovar budú vybavované priebežne v závislosti na skladových zásobách. Ak chcete dodať tovar ešte tento rok, neodkladajte vaše objednávky. Pri ich evidencii vám odbytové oddelenie vždy potvrdí termín dodania.

Nakoľko, s blížiacim sa koncom roka, výrobcovia zväčša nestíhajú plniť dodávky a prepravnné služby sú maximálne vyťažené, odporúčame vám objednať tovar čím skôr. Zo skúseností vieme, že čo nebude na sklade v 51. týždni, to už do konca roka nestihneme dodať. S tým treba pri objednávkach rátať.

Urobme spolu všetko pre to, aby boli Vianočné sviatky kľudné, pohodové
a Nový rok bez zbytočných stresov.

 

oslávte to s nami …

Budúci rok oslávi naša firma 20 rokov svojej existencie na slovenskom trhu identifikačných technológií. Za tú dobu patríme medzi lídrov v tejto oblasti a to aj vďaka vám. Ďakujeme, že nás aj vďaka vašim špeciálnym požiadavkami posúvate stále dopredu. My vám môžeme garantovať, že určite nezaspíme na vavrínoch a budeme sa snažiť byť stále lepšími. Oslávte ten jubilejný rok spolu s nami. Pripravíme počas neho akcie, ktoré vám prinesú nielen poučenie, ale aj úžitok.

 

Veríme, že ak sme vám doteraz dokázali plniť vaše požiadavky, že sa budete na nás naďalej obracať aj v tých následujúcich rokoch. Najlepším poďakovaním je spokojný zákazník a ešte lepším ten, ktorý nás odporučí ďalej.


Všetko dobré, veľa zdravia, šťastia a pracovnej pohody Vám želá 
kolektív
BARTECH SLOVAKIA

Autor: Miroslav Rampala
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware