BARTECH SLOVAKIA

Kúpiť, alebo prenajať ?

S blížiacim sa koncom roka začínajú firmy myslieť aj na inventúru tovaru v sklade či obchode. Ak stále používate pre inventúru starú metódu papier-pero s následným ručným prepisom do skladového systému, potom je najvyšší čas sa zamyslieť nad elektronickým zberom dát.

Pomocou mobilného terminálu, so zabudovanou čítačkou čiarových či 2D kódov a vhodnou mobilnou aplikáciou, vykonáte inventúru presnejšie a rýchlejšie. Načítané dáta z mobilnej aplikácie potom veľmi ľahko prenesiete do vášho skladového systému a inventúru ukončíte. Minimalizujte chybovosť spôsobenú ľudským faktorom. Pracujte efektívne s modernými technológiami. Veď sa už píše rok 2018.

Kúpiť, alebo prenajať?

Aplikácia a mobilný terminál

Ak dokážete mobilný terminál s aplikáciou MODO využiť v sklade aj na príjem, výdaj, prevodky či príjem a výdaj podľa objednávky-zoznamu, potom je vhodnejšie celé riešenie vlastniť a využívať jeho výhody celoročne. Dodáme vám kompletné riešenie vrátane vhodného mobilného terminálu so zabudovanou čitačkou. MODO je univerzálne riešenie, ktoré je možné prepojiť s rôznymi skladovými systémami (ďaľšie sú v realizácii). Na vyššie uvedenom odkaze nájdete informáciu o skladových systémoch, ktoré sú prepojené s MODO. Ak medzi nimi nie je váš skladový systém, nič sa nedeje. Dokážeme sa spojiť s vašim dodávateľom skladového systému a prepojenie vyriešiť.

VÝHODA:
používate vlastné zariadenie, nespoliehate sa na prenájom, kedy v termíne môžu byť terminály obsadené. Riešenie využívate celoročne.

Prenájom kompletného balíku čiže mobilný terminál + mobilná aplikácia

Aplikácia a mobilný terminál

Pokiaľ sa rozhodnete iba pre inventúru 1x či 2x do roka, potom bude pre vás zaujímá služba prenájmu mobilného terminálu s aplikáciou. Kompletný balík si u nás včas objednáte. Nakonfigurovaný mobilný terminál vám zašleme prepravnou službou. Medzi tým vám náš technik na diaľku nainštaluje do počítača komunikačný program, ktorý zabezpečuje prenos číselníkov zo skladového programu do mobilného zariadenia a naspäť posiela inventúrny zoznam do počítača. Prenos prebieha cez WiFi alebo aj GSM.

VÝHODA: používate ideálne zariadenie teda mobilný terminál so zabudovanou čítačkou kódov. Práca je presná a rýchla. Výsledok inventúry je tiež možné importovať do Excel a ďalej so súborom pracovať.

Prenájom len mobilnej aplikácie do mobilu/tabletu

Len Mobilná aplikácia

Treťou možnosťou je prenájom len mobilnej aplikácie. Pokiaľ vo vašej firme používate mobilné telefóny či tablety s operačným systémom Android, môžete si u nás prenajať potrebný počet licencií na konkrétny termín inventúry. Aj v tomto prípade vám náš technik vzdialene nainštaluje do počítača komunikačný program. Cez mail vám zašleme aplikáciu vo forme APK súboru, ktorý si nakopírujete do mobilu/tabletu a spustíte jeho inštaláciu. Technik vám cez telefón poradí s konfiguráciou aplikácie.

VÝHODA: používate vlastné zariadenie a teda neplatíte za prenájom mobilného terminálu, len za dočasný prenájom licencie mobilnej aplikácie. Výsledok inventúry je tiež možné importovať do Excel a ďalej so súborom pracovať.
Čiastočnou nevýhodou môže byť pomalé načítanie kódov cez fotiak mobilu.

Čo potrebujete pre vykonanie inventúry s mobilnou aplikáciou MODO?

  1. mobilné zariadenie s Android OS 4.4 a vyšším (ideálne mobilný terminál so zabudovanou čítačkou, ktorú dokážeme predať/prenajať)
  2. možnosť pripojenia mobilného zariadenia k počítaču so skladovým programom cez WiFi (prenos dát medzi PC a mobilným zariadením)
  3. minimálne 2 číselníky a to číselník skladov a skladových kariet v CSV súbore, čo dokáže vyexportovať každý skladový systém
  4. ideálne je mať tovar označený čiarovým kódom a tieto kódy mať aj na skladových kartách, načítanie kódu prácu výrazne zrýchli

Ak vás niektorá ponuka zaujala a konečne u vás nadišiel čas skončiť s papierovou prácou v sklade, potom ste u nás na správnej adrese.
Kontaktujte naše obchodné oddelenie pre detailnejšie informácie a cenovú ponuku vybraného riešenia na telefónnom čísle 034 668 5633 alebo mailovej adrese obchod@bartech.sk

 

Autor: Miroslav Rampala
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti