BARTECH SLOVAKIA

Mobilná aplikácia do skladu

MODO na Android zariadenia prichádza v novej verzii 2.12 s ďalšími vylepšeniami a s prepojením na informačný systém ONIX od spoločnosti Kros. Ktoré novinky užívateľov čakajú a aké nové skladové systémy budú s MODO spolupracovať sa dozviete na ďalších riadkoch.

Aké novinky čakajú zákazníkov vo verzii 2.12 ?

Základné menu MODO

  • do výberu skladových dokladov pribudla možnosť vytvárať OBJEDNÁVKY, čo využijú napríklad obchodníci v teréne
  • pre pohodlnejší update programu na novú verziu sme do MODO zabudovali kontrolu aktuálnej verzie na kliknutie
  • na žiadosť zákazníkov bola pridaná funkcia kontroly výdaja do mínusu (možnosť povoliť, alebo zakázať)
  • v zoznamoch pre výdaj doplnenie zobrazenia vydávanej šarže alebo výrobného čísla, ktorú má skladník vydať
  • pri príjme, alebo výdaji možnosť predplnenia hodnoty voliteľných polí, ktoré sa v doklade opakujú
  • priame prepojenie na mobilnú aplikáciu MPrint pre tlač štítkov z príjemky, výdajky či informácie o skladovej položke
  • vylepšená podpora pre online import a export číselníkov, zoznamov a skladových dokladov pomocou webovej služby pre prácu skladníkov a prácou s konkrétnym skladovým dokladom

Pre nových, ale aj stávajúcich používateľov aplikácie MODO sme pripravili sériu video návodov, ktoré jednoduchšie vysvetlia prácu s týmto programom. Veď to poznáte sami. Tlačené návody sa čítajú až vtedy, keď už všetko vyskúšate. Video návody tak majú väčšiu šancu na úspech. S dnešnou kapacitou mobilných zariadení nie je problém mať video návody priamo v zariadení a spustiť si kedykoľvek video nápovedu.

MODO a IS ONIX od Kros

Pre zákazníkov, ktorí používajú informačný systém ONIX od spoločnosti Kros máme dobrú správu. Od teraz môžu mobilnú aplikáciu MODO používať aj s týmto systémom. Zákazníci so systémom OMEGA, ktorí potrebovali pracovať s MODO aj so šaržami (výrobnými číslami) a objednávkovými zoznammi pre príjem aj výdaj, majú možnosť prejsť na Onix. Viac informácií nájdete na stránke Kros.

Ktoré ďalšie skladové systémy budú podporovať MODO ?

Okrem stávajúcich skladových systémov, ktoré už spolupracujú s MODO a ktorých logá nájdete na stránke aplikácie, pripravujeme prepojenie aj na ďalšie skladové systémy. Máme rozpracované prepojenie s IS MONEY, PREMIER, POHODA a pripravujeme aj prepojenie na OPTIVUS.

Už teraz môžeme povedať, že nasadenie mobilnej aplikácie MODO v roku 2017 bolo veľmi dobrou voľbou o čom svedčí nielen jej každodenné používanie u mnohých zákazníkov, ale aj stále sa rozširujúci počet skladových systémov, ktoré priamo s MODO spolupracujú. Určite tomu napomáha aj cenová dostupnosť nových Android zariadení – mobilných terminálov so zabudovanými čítačkami kódov, či možnosť použitia BT snímačov s klasickými tabletmi a smartfónmi, ako ekonomický variant riešenia do skladu.

Radi vám poskytneme ďalšie informácie na telefónnom čísle +421 34 668 5633, alebo na mailovom kontakte obchod@bartech.sk

Autor: Miroslav Rampala
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti