BARTECH SLOVAKIA

E-class končí. Aká bude náhrada ?

Avízované ukončenie predaja modelu Datamax E-class sa blíži a tak je na čase vás informovať, aká bude náhrada týchto obľúbených malých stolných tlačiarní. Výrobca HONEYWELL, ktorý pod sebou združuje tlačiarne značiek Datamax a Intermec sa rozhodol, že nastupujúcim modelom bude INTERMEC PC43. Pozrieme sa aj na druhú možnú náhradu a to model TOSHIBA TEC B-EV4T. 


Intermec PC43t

Intermec PC43T

Pokiaľ používate pre tlač formáty štítkov v DPL jazyku (Datamax Printing Language), potom s modelom PC43t nebudete mať probolém ani do budúcnosti. V konfiguračnom programe od Intermec dokážete nastaviť kompatibilitu s DPL jazykom na vyššej úrovni, ako to má urobené konkurencia.

Ako voliteľné príslušenstvo môžete mať odliepač štítkov, strihač štítkov, WiFi, batériový adaptér s dobíjateľnou batériou. Používaný Windows driver je od spoločnosti Seagull.

Dostupný variant je v DT (tlač na termálne štítky) aj v TT prevedení (tlač cez farbiacu pásku). Tlačová hlava 203 DPI aj 300 DPI. TECHNICKÉ DÁTA nájdete na tomto odkaze.

 

Toshiba B-EV4T

Toshiba B-EV4T

Druhým kandidátom pre náhradu populárnych tlačiarní Datamax E-class je model B-EV4T od značky Toshiba TEC. Jedná sa tiež o stolný model s pripojením štandardne cez USB, RS232,paralelný port a LAN.

Je určený predovšetkým do kancelárie, menších logistických prevádzok, pre farmaceutické potreby, ale dá sa využiť aj v spojení s pokladničnými systémami na tlač pokladničných blokov (DT prevedenie).

Ako voliteľné príslušenstvo môžete mať odliepač štítkov, strihač štítkov, Bluetooth alebo WiFi. Používaný Windows driver od spoločnosti Seagull.

Dostupný variant je v DT (tlač na termálne štítky) aj v TT prevedení (tlač cez farbiacu pásku). Tlačová hlava 203 DPI aj 300 DPI. TECHNICKÉ DÁTA nájdete na tomto dokaze.


ZÁVER

Vhodnejší variant pre náhradu Datamax E-class s tlačou cez DPL formáty je model Intermec PC43t. Ak pre tlač štítkov budete využívať programy pre tlač štítkov napríklad BARTENDER, LABEL VIEW, CODESOFT a pod., či budete tlačiť z vašich skladových SW, vystačíte si aj s modelom tlačiarne Toshiba B-EV4T.

Pre výber – náhradu stávajúcej tlačiarne Datamax E-class kontaktujte naše obchodné oddelenie obchod@bartech.sk (+421 34 668 5633).
Radi Vám pomôžeme s výberom vhodného modelu.

Autor: Luboš Ruchovanský
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti