BARTECH SLOVAKIA

Nová verzia TMS je už dostupná

Tools Management System (TMS) je naše vlastné SW riešenie pre evidenciu foriem, nástrojov, a prípravkov vo výrobe. Zákazníkom uľahčuje nielen vyhľadávanie umiestnenia jednotlivých foriem a prípravkoch, ale sleduje aj intervaly potrebné pre vykonanie pravidelnej údržby či revízie danného zariadenia. Tým pomáha zákazníkom šetriť čas a napokon aj peniaze predovšetkým v prípravnej fáze výroby.

SW aplikácia TMS

Nová verzia 3.20 prináša rozšírený import/export dát z/do excelovských zošitov, doplnenie evidencie o nové väzby stroj- forma-výrobok-materiál a sú tu aj rozšírené možnosti vyhľadávania. Zásadné zmeny boli vykonané taktiež v správe užívateľov aplikácie, kde pribudla roľa Správca skupiny, vďaka čomu je teraz možné správu rozsiahlej databáze rozdeliť medzi viacej osôb.

Aj aplikácia v PDA terminály má niekoľko výrazných noviniek. Za zmienku stojí predovšetkým možnosť vyhľadávania potrebných foriem a prípravkov aj podľa názvu výrobku a rozšírené možnosti blokovania nesprávneho umiestnenia prípravku či formy. Vďaka novému systému zapisovania konfiguračného reťazca bude zjednodušený aj proces reinštalácie SW pri upgrade na novšiu verziu.

Čo nové pripravujeme ?

Vývoj sa ani teraz nezastavil a samozrejme pokračuje ďalej, pričom našou prioritou ostáva aj naďalej zapracovať zaujímavé postrehy a námety stávajúcich používateľov systému, ktorých, a to nás naozaj teší, neustále pribúda. Súčasne by sme chceli najneskôr do konca tohto roku predstaviť nové užívateľské rozhranie vytvorené s využitím HTML5, čím by bolo umožnené riešenie TMS prevádzkovať aj na operačných systémoch Linux, Android či iOS.

Autor: Pavel Loprais
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti