BARTECH SLOVAKIA

Aký bol strojársky veľtrh?

Z pohľadu obsadenosti jednotlivých pavilónov sa mohol veľtrh javiť o niečo menší, ako po minulé roky. Je to však obecný trend výstavníctva. No každoročne na veľtrhu vystavujú dôležití hráči, ktorí dodávajú svoje riešenia pre automobilový, elektrotechnický, plastikársky či strojársky priemysel. Preto sme ani my na tohoročnom strojárskom veľtrhu a výstave ELOSYS nemohli chýbať.

Nie je to len o vystavovaných exponátoch

Účasť na najväčšom veľtrhu v SR má aj svoj spoločenský rozmer. Nie je to len o vystavených exponátoch, ale hlavne o možnosti pobaviť sa priamo s odborníkmi v danej oblasti. Osobné konzultácie teda tvorili aj v našej expozícii podstatnú časť jednaní. Zákazníci oceňovali fundovaný prístup našich obchodníkov k riešeniu ich problémov, ako aj prezentované novinky z oblasti SW a HW (tento rok to bol HW spoločnosti Zebra).

Praktické vyskúšanie práce so SW aplikáciami BARTECH na HW Zebra

Okrem toho mali návštevníci možnosť prakticky si osiahať vystavovaný HW a vyskúšať si aj prácu so SW aplikáciami ako napríklad Tools Management System (pre evidenciu prípravkov, nástrojov a foriem), alebo STEPCHECK už s novým užívateľským rozhraním. Tento SW je v novej verzii široko užívateľsky konfigurovateľný, ponúka možnosť zobrazovania piktogramov ako aj fotografií pracovného postupu, stanovenie postupu jednotlivých krokov na pracovisku, ktoré sa majú v procese výroby kontrolovať aj s možnosťou ich simulácie na PC. Zákazník tak dostáva do ruky mocný nástroj a nie je odkázaný na zákazkové programovanie. Pre základný zber dát vo výrobe sme prezentovali riešenie EVOP OL a pre komplexnú traceabilitu vo výrobných spoločnostiach náš vlajkový SW xTrace

Predvádzali sme aj novú mobilnú aplikáciu MPrint pre tlač štítkov na mobilnej tlačiarni Zebra 320  a tlačiarni Zebra ZT510 s LAN kartou pripojenou do rovnakej siete, ako mobilný terminál, na ktorom MPrint beží. Podporované sú tlačiarne so ZPL a DPL jazykom. Aplikáciu je možné použiť samostatne, alebo v spojení s aplikáciou MODO pre vykonávanie skladových operácií na zariadenia s Android OS. Tieto aplikácie boli predvádzané na termináloch Zebra MC3300, TC56, TC75 TC20 či TC8000.

Už 19 rokov sme tu pre Vás

Ďakujeme všetkým zákazníkom našej expozície za návštevu a veríme, že sme u nich vzbudli nielen zaslúžený záujem o vystavené riešenia, ale že sa na nás môžu maximálne spoľahnuť pri požiadavkách na riešenia z oblasti zberu dát vo výrobe, skladoch a logistike.

Pre ostatných, ktorí sa nemohli Medzinárodného strojárskeho veľtrhu zúčastniť, máme dobrú správu.
Sme tu aj pre Vás. Neváhajte nás kontaktovať a dojednajte si prezentáciu a konzultáciu vo Vašej firme.

Na stretnutie s Vami sa teší celý náš obchodný tím BARTECH SLOVAKIA.
Kontakt obchod@bartech.sk alebo +421 34 668 56 33

 

 

Autor: Miroslav Rampala
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware