BARTECH SLOVAKIA

Farebná tlačiareň štítkov

Boli časy, keď vytlačenie kvalitnej plnofarebnej samolepiacej etikety v kotúči bolo v podmienkach bežných výrobných firiem nepredstaviteľné. A to či už z pohľadu technológie, kvality výslednej etikety alebo samotnej rýchlosti tlače. Dnes vám môžeme, pre potrebu označenia výrobkov samolepiacou farebnou etiketou vo výrobe alebo sklade, ponúknuť až 3 modely z nového produktového radu firmy Venture Products.

VP700

VP700

Prvým zákazníkom na najvyšší model VP700 sa stal náš dlhoročný obchodný partner spoločnosť VAILLANT Skalica, ktorý potreboval do skladu náhradných dielov rýchlu a kvalitnú tlačiareň farebných štítkov. Práve model VP700 dokázal splniť ich nároky hlavne na kvalitu tlače, nakoľko na etikete sú vyobrazené fotografie náhradných dielov. VP700 má okrem toho aj veľmi rýchlu tlač, ktorú dosahuje vďaka špeciálnej stacionárnej tlačovej hlave MEMJET. Aj hlavne vďaka nej dokáže tlačiť kontinuálnou rýchlosťou až 305 mm/sek. Neveríte? Pozrite si video na web stránke a presvedčte sa sami. No a keď k tomu prirátate veľkokapacitné ¼ litrové zásobníky na jednotlivé farby  plus LAN kartu a strihač štandardne vo výbave, dostanete „Ferrari“ v tejto triede tlačiarní.

Implementácia tlačiarne bola bezproblémová a výsledky tlače presvedčili zákazníka, že sa investícia do tejto značky vyplatila. Ako programové vybavenie pre tlač etikiet z databázy vrátane obrázkov sme odporučili SW BARTENDER AUTOMATION.

Okrem high-end modelu VP700 ponúkame od rovnakého výrobcu aj menšie a lacnejšie modely s nižším výkonom a to VP485VP495.

VP495

VP495

Pokiaľ Vás tieto informácie o možnosti tlače plnofarebných etikiet v nízkych nákladoch a s premenlivými údajmi zaujali, informujte sa o možnostiach riešenia na našom obchodnom oddelení.

Autor: Pavel Loprais
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti