BARTECH SLOVAKIA

10 základných výhod TT tlačiarní

Označenie tovaru je dôležitá vec a to nielen pre informáciu spotrebiteľa, ale aj pre rýchlu a presnú identifikáciu pomocou skenerov.  Etikety si môžete nechať vyrobiť, no výhodnejšie je, keď si ich v požadovanom počte vytlačíte vo vlastnej firme. Máte tak pod kontrolou všetko od návrhu toho, čo na etikete bude, až po tlač na konkrétnej tlačiarni. Popíšem vám 10 základných výhod potlače, keď si budete etikety tlačiť vo vlastnej réžii na termotransfer (TT) tlačiarniach.

Prečo sa oplatí tlač na termotransfér tlačiarni vo vlastnej réžii ?

SW a náhľad na etikety

SW Bartender a náhľad na etikety

  1. Návrh etikety a jej editáciu máte vždy vo svojich rukách. Úpravu údajov na etikete vykonáte veľmi rýchlo v prehľadom grafickom programe.
  2. Vytlačíte si vždy toľko etikiet, koľko skutočne potrebujete. Neskladuje vyrobené etikety, ktoré strácajú časom aktuálnosť údajov.
  3. Na etiketu si vytlačíte aj aktuálne údaje vrátane dátumu spotreby či trvanlivosti. Odpadá ďalšia manipulácia napríklad s pečiatkovaním dátumu.
  4. Na výber máte veľké množstvo rozmerov samolepiacich etikiet, rôzne farebné odtiene, tvary, materiály (papier, plast, stromkárske visačky, zlatnícke etikety, textil, kartón, súvislý materiál s možnosťou automatického strihania apod.)
  5. Možnosť potlače atypických výsekov etikiet ako napr. kruh, elipsa, lichobežník, trojuholník, hríbik, jabĺčko a rôzne zákaznícke tvary etikiet.
  6. Použitie predtlačených farebných etikiet napríklad s logom firmy pre dotlač premenlivých údajov napr. názov tovaru, popis, dátum spotreby atď.
  7. Kvalitnejšia tlač ako je pri bežných laserových tlačiarniach. Možnosť dodania etikiet s odolnosťou na vysoké teploty, použití vo vonkajšom prostredí po celý rok atď.
  8. Samolepiace etikety v kotúči sa dajú po tlači lepšie aplikovať na výrobky či už ručne, alebo s použitím poloautomatických odliepačov, či automatických aplikátorov.
  9. Sekvenčné číslovanie pre tlač sériových – výrobných čísiel s prírastkom.
  10. Možnosť verifikácie vytlačených kódov na etikete ihneď po vytlačení a kontrola čitateľnosti kódu.

DMX a ET
U nás máte na výber máte veľa modelov tlačiarní až do veľkosti etikety A4. Ponúkame značky CARL VALENTIN, DATAMAX, INTERMEC, TOSHIBA TEC, VENTURE, ZEBRA. K tlačiarniam dodávame SW pre návrh a tlač etikiet BARTENDER, CODESOFT, LABEL VIEW a tiež veľké množstvo spotrebného materiálu. Zabezpečujeme inštalácie, školenie aj záručný a pozáručný servis.

Verím, že som vás presvedčil o výhodách tlače etikiet a iných materiálov vo vlastnej réžii. Kontaktujte naše obchodné oddelenie, ktoré vám poskytne úvodné konzultácie pri výbere vhodnej tlačiarne a vypracuje cenovú ponuku na model, ktorý vám bude maximálne vyhovovať: obchod@bartech.sk

Naše 20-ročné skúsenosti v oblasti značenia a identifikácie sú garanciou vašej spokojnosti.

Autor: Miroslav Rampala
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware