BARTECH SLOVAKIA

Naši tohoroční "desiatnici"

Na úvod len upresním, že sa nechystáme zavádzať vojenské hodnosti zamestnancov, ani sa nejedná o pridelenie funkcie pre nosičov desiatej konkrétnym kolegom. Toto familiárne označenie som si dovolil zvoliť z dôvodu, že tento rok u nás oslavujeme desiate pracovné výročie kolegyne Elenky Vaculkovej a Mira Tománka.

„Desiatnička“ číslo jedna

Elena Vaculková k nám prišla v máji roku 2006 a stala sa dôležitou osobou nášho tímu nakoľko nastúpila na post vedúcej účtovníčky. Časom jej k tejto funkcii pribudla aj funkcia ISO manažérky, kedˇže bolo treba zaviesť tento certifikát a neustále ho obhajovať. O jej pôsobení v našej spoločnosti sa môžete dozvedieť viacej aj zo staršieho článku, ktorý bol zameraný na 15-te výročie firmy. Odkaz na článok nájdete TU 

Je desať rokov veľa, alebo málo? Záleží z akého úhla pohľadu sa na toto číslo pozeráte. Keď sa obzriem naspať a vidím, koľko ľúdí sa u nás za tú dobu vystriedalo, tak je tých desať rokov veľmi pekné číslo. Boli časy, keď bola Elena jediný „ženský element“ v našej čisto chlapskej komunite. Dokáže svoju prácu robiť poctivo a odborne, no pritom s ňou nie je núdza o zábavu. K jej koníčkom patrí turistika a v poslednom čase aj „babičkovské radovánky“, keďže už má troch malých vnukov.

EV_10rokovBSK

„Desiatnik“ číslo dva

Miroslav Tománek k nám nastúpil na post obchodníka začiatkom novembra 2006. Keď k nám prišiel, mal za sebou už niekoľko rokov praxe predaja v odevnom priemysle. Stačilo mu pár mesiacov a veľmi rýchlo sa dostal aj do problematiky identifikačných technológií. Svoj „krst ohňom“ si prešiel na Medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Nitre v roku 2007. Dopadlo to veľmi dobre a od tej doby sme spolu absolvovali veľký počet ďaľších výstav, odborných seminárov aj obchodných jednaní, kde vždy preukazoval svoje odborné a osobnostné kvality. Postupom času sa vypracoval až do funkcie obchodného riaditeľa, ktorú zastáva aj v súčasnosti. Jeho pôsobenie v našom kolektíve sme tiež popisovali v článku k 15-temu výročiu firmy v časti OSOBNOSTI .

Miro tiež patrí k ľuďom, ktorí vás dokážu nakaziť svojím humorom a dobrou náladou nezkazí žiadnu firemnú akciu. K jeho koníčkom patrí okrem iných vecí aj hudba, ktorú vykonáva aktívne pôsobení v hudobnej skupine PEXESO .

MT_10rokovBSK

Lojalita k firme

V dnešnej dobe na jednej strane chceme, aby boli zamestnanci k firme lojálni, no stále viac sa objavujú články o tom, že zamestnanie treba striedať každé 2-3 roky. Nezdieľam tento názor. Pre mňa a kolegov, ktorí vo firme vydržali viac než 10 rokov, je lojalita k firme niečo viac. Ak sa chce niekto stať odborníkom vo svojej profesii a postupovať aj vo firemnom rebríčku hore, sú lojalita k firme a tvrdá práca na sebe tými najdôležitejšími vecami.

Prajeme Elene aj Mirovi do ďaľších rokov v našej firme všetko dobré, veľa nových a spokojných zákazníkov a tiež pevné zdravie a spokojnosť v rodine.

 

Autor: Miroslav Rampala
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti