BARTECH SLOVAKIA

Čože je to šesťdesiatka ...

„Už mi není 30 let, už mi není ani 35 … “ spieva sa v jednej takmer zľudovelej piesni. Áno, čas neúprosne letí a pri plnení každodenných pracovných povinností a aktívnom živote si človek nestačí uvedomiť, ako rýchlo letí.

MR 2016

Miroslav Rampala, rok 2016

22. októbra sa dožíva významného životného jubilea náš kolega Miroslav Rampala. Ani sa nám nechce veriť, že už bude mať 60 rokov. V spoločnosti BARTECH SLOVAKIA pracuje od jej založenia v roku 1999, kedy sa podielal na jej zakladaní spolu s majiteľmi firmy a bol jej prvým zamestnancom. Možno si ani on sám nemyslel, že keď v roku 1998 nastúpil do BARTECH-u v ČR na post obchodno-technického zástupcu, že bude rok na to stáť pri zrode slovenskej pobočky a že bude jej obchodným riaditeľom. No taký už je život. Prináša nám nové výzvy a je len na nás, či ich prijmeme a ako s nimi naložíme. Miro sa žiadnej výzvy nikdy nebál a aj jeho zásluhou patrí dnes naša spoločnosť k lídrom v oblasti identifikačných technológií.

Mirek Rampala rok 2000

Mirek Rampala, rok 2000

Jeho rukami prešlo veľké množstvo mladých obchodníkov, ktorým sa vždy snažil predať maximum svojich skúseností a posilniť tak obchodný tím našej spoločnosti. Kto si jeho rady a skúsenosti zobral k srdcu, pracuje dnes spolu s ním v jednom kolektíve, alebo zastáva podobnú funkciu. Pomyselné žezlo obchodného riaditeľa pred časom odovzdal svojmu menovcovi Mirovi Tománkovi, lebo ako sám s úsmevom hovorí „...obchodník by mal byť nielen skúsený, ale aj mladý aj pekný„.

V súčasnosti sa kolega Miro Rampala venuje menežovaniu systémových riešení, kde má na starosti partnerov z oblasti IT a vývoja informačných systémov. Využíva dlhoročné skúsenosti s identifikačnými technológiami a partnerom ukazuje

a radí, ako z tejto oblasti pre zákazníkov vyťažiť maximum tak, aby boli spokojné všetky strany. Okrem toho má na starosti aj marketing, kde sa venuje príprave a realizácii výstav, seminárov, propagácii riešení a firemnému blogu.

A čo o ňom hovoria jeho kolegovia?

Miro bol tým, kto ma pred 10 rokmi zasväcoval do tajov identifikačných technológií. Prešli sme spolu mnohými obchodnými jednaniami, prezentovali na výstavách a seminároch, školili zákazníkov. Dnes aj vďaka tomu robím na pozícii, ktorou on vo firme začínal a ktorej skúsenosti mi postupne odovzdal.
Miroslav Tománek, obchodný riaditeľ

 

Nielen prácou je náš kolektív prepojený. A keďže je treba aj relaxovať, pripravuje pre nás Miro firemné akcie, na ktoré sa všetci vždy veľmi tešíme. Oceňujem na ňom, že si dokáže nájsť časť na prípravu volnočasových aktivít a dokáže nás vždy príjemne prekvapiť.
Elena Vaculková, ekonóm a manažér ISO

 

Vo firme som oproti kolegom len chvíľku, no za rok a pol som pána Rampalu spoznala po všetkých stránkach. Cením si hlavne jeho prístup k zákazníkom a partnerom. Na každý problém nájde riešenie. Ak potrebujem objasniť niečo ohľadom predaja a techniky, vždy je ochotný poradiť a pomôcť mi. Na firemných akciách som ho spoznala viac aj ako dobrosrdečného človeka so zmyslom pre humor.
Nikola Ovečková, obchodná asistentka

 

Mirka znám už od roku 2001, kdy jsem začala pracovat v hodonínském Bartechu na pozici účetní. Je  to člověk, který má hodně dobrých vlastnosti.  Je dobrý muzikant a vždy umí pobavit celou společnost. Věk u něj nehraje žádnou roli. Stále velmi často jezdí na rockové koncerty, hodně cestuje a také rád fotí a natáčí, aby se i s kolegy mohl podělit o své zážitky z cest.

Hana Bachmanová, ekonom BARTECH CZ

A ja sa s týmto hodnotením viem len stotožniť. V jeho prípade sa mi opäť potvrdzuje, že vek je iba číslo. Ďaleko dôležitejšie je, akého má človek „ducha“, aký je vo vnútri. A u Mirka je to veru podstatne menej, ako sa nám titulok snaží nahovoriť….

Ešte raz mu ďakujem za všetku odvedenú prácu, ktorou doposiaľ pomáhal našej firme k napredovaniu, za všetky skvelé zážitky počas spolu stráveneho času vo firme aj mimo firmy. A najviac mu  prajem, aby aj naďalej ostal tak mladým a šikovným, ako je teraz!!

 

Autor: Pavel Loprais
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti