BARTECH SLOVAKIA

Nové servisné kontrakty UNITECH 2016

Od 1. júla 2016  prišla firma Unitech na trh s novým servisným programom UnitCare 2.0. Ten nahradil dlho používaný servisný program Unitcare 1.0.

Unitech zmenil svoj servisný program vzhľadom na rôzne požiadavky zákazníkov pre udržanie plynulej práce, efektivity prevádzky a šetrenia nákladov. Program je preto založený na základe pochopenia obchodných a servisných potrieb každého odvetvia, v ktorom sú nasadené zariadenia Unitech.

Základné rozdelenie nových servisných kontraktov

Unitcare rozdelenie

Tri verzie servisných kontraktov UnitCare 2.0

Servisný program UnitCare 2.0 má tri verzie. Ruby – teda štandardná záruka 1 rok, Sapphire – rozšírená záruka dostupná vo verziách pre 2 alebo 3 roky a najvyššia záruka Emerald, ktorú je možné zaobstarať na 3 alebo 5 rokov. Každý z týchto programov má svoju vlastnú špecifikáciu. Novinkou je fakt, že pri servisných kontraktoch Sapphire a Emerald si zákazník môže k základnému kontraktu vybrať prídavné rozšírenie záruky presne podľa toho, čo najviac preferuje a využije.

Čo servisné kontrakty obsahujú a na čo sa vzťahujú ?

Unitcare tabulka

Tabuľka servisných kontraktov UnitCare 2.0 vrátane rozšírenej ponuky

Aké sú možné rozšírenia záruky u kontraktov Sapphire a Emerald si môžete pozrieť v časti tabuľky „Zostavte si svoj servisný kontrakt na mieru„. Žadajte servisné kontrakty do cenových ponúk od nášho obchodného oddelenia. Len tak budete môcť využiť ich výhody pre vaše zariadenia.

Problematike výhodnosti servisných kontraktov sa venuje aj tento článok:  https://bartech.sk/blog/2015/08/25/preco-kupovat-servisne-kontrakty/

 

Autor: Nikola Ovečková
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti