BARTECH SLOVAKIA

Vystavovali sme na GASTROPACK 2016

Tento rok sme sa opätovne pripojili k vystavovateľom na medzinárodnom veľtrhu GASTROPACK, ktorý sa konal koncom januára na výstavisku INCHEBA Bratislava. Zvýšená potreba zákazníkov odlišovať sa od konkurencie nielen obsahom, ale i obalom, predurčila prezentované zariadenia v našej expozícii.

Gstropack2016_VIP

Prezentácia tlačiarne VP495

Predstavili sme tlačiarne farebných etikiet VIP COLOR

Prioritne sú určené pre zákazníkov, vyžadujúcich tlač farebných etikiet aj v menších dávkach. Okamžite môžu reagovať na potreby výroby a legislatívy. Odpadá nutnosť objednávok kopletných etikiet. Aby sa odber farebných etikiet zákazníkom finančne vyplatil, sú „tlačení“ k veľkým odberovým množstvám. Ak sa zmení legislatíva, zostávajú im neaktuálne etikety na sklade a už sa nedajú použiť. Finančná strata je citeľná. Naopak, použitím vlastnej tlačiarne je úspora financií jasná. Kedykoľvek budete potrebovať na etikete čokoľvek upraviť, je to otázka chvíľky a všetko máte plno pod kontrolou. V spojení tlačiarní VIP COLOR so SW BARTENDER získavajú zákazníci silný nástroj na zvýšenie konkurencieschopnosti. Okrem TOP modelu VP700 bol medzi zákazníkmi záujem aj o menší model VP495. Váhu prezentácie VIP tlačiarní na výstave dodala aj účasť zástupcu dodávateľa p.Christiana Gewehra, ktorý je regionálnym manažérom pre Európu.

 

Gastropack2016_Datalogic

Snímač Datalogic HERON s USB pripojením

Prezentovali sme snímače a PDA terminály značky DATALOGIC.

K snímačom, ktoré si určite zaslúžia vašu pozornosť, patrí aj model HERON. Je primárne určený pre obchodné reťazce, no dá sa použiť aj v iných segmentoch. Model s 2D snímačom dokáže bez problému čítať kódy z displejov mobilných telefónov. PDA terminály DATALOGIC s úspechom dodávame s riešením Mobilný skladník pre rýchle a presné skladové operácie s čiarovým kódom.

 

Medzi návštevníkmi si z ponuky našich SW aplikáciíí vyslúžilo väčšiu pozornosť riešenie EVIDENCIA QR KOLKOV, ktoré je určené pre všetkých výrobcov alkoholických nápojov. Výrobcovia musia kolky evidovať na príjme i výstupe a zasielať ich zoznam kontrolným orgánom. Priame prepojenie na systém Finančnej správy je veľkou pridanou hodnotou tohto riešenia. Zber dát z QR kódov prebieha automaticky na linke vo výrobe, alebo je možné použiť manuálny zber pomocou ručného 2D terminálu s aplikáciou.

Autor: Miroslav Tománek
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|