BARTECH SLOVAKIA

Riadenie kvality

V dnešnej dobe sa neustále zvyšujú požiadavky na kvalitu výrobkov. Zníženie kvality znamená pre výrobcu v prvom rade pokles dôveryhodnosti, v horšom prípade odchod vášho zákazníka k iným dodávateľom, schopným zabezpečiť potrebnú kvalitu.

PanasonicKontrola kvality počas celého výrobného procesu sa stáva neoddeliteľnou súčasťou manažovania výroby. Nasadzovanie identifikačnej techniky od vstupu materiálov do výroby až po výsledný produkt je dnes bežnou súčasťou získavania potrebných dát. Jedným z produktov, ktorý vie požiadavky na kvalitu a spätnú dosledovatelnosť zabezpečiť je MES systém xTrace. Jeho nasadenie vám ponúkne možnosť kontrolovať dodržiavanie správneho výrobného postupu ako aj kompletnosť všetkých operácií vykonaných na danom výrobku. Samozrejme za predpokladu dodržania správneho poradia týchto operácií . xTrace nepovolí spracovanie dielu na pracovisku, pokiaľ bol tento diel na predchádzajúcom pracovisku vyhodnotený ako nezhodný. Zabraňuje tak vzniku nákladov na výrobky, ktoré by neprešli výstupnou kontrolou. Okrem okamžitej úspory tak priamo prispieva aj k zvýšeniu hodnoty mena spoločnosti v očiach odberateľov.

VyrobaModulárnosť systému xTrace umožňuje komunikovať s rôznymi strojmi-OPC,TTL,relé,RS232,Ethernet . Možnosť odhaliť slabé miesta vo výrobnom procese robí zo systému xTrace významného pomocníka pri požiadavke na dodržiavanie kvality .

Pre viac informácií o možnostiach riadenia kvality s využitím systému xTrace nás kontaktujte na info@bartech.sk

Autor: Miroslav Tománek
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti