BARTECH SLOVAKIA

Tlačte štítky z prehliadača

Web print server môžeme určite zaradiť medzi jednu z najzaujímavejších funkcií softwaru BarTender. Jedná sa o ASP.Net aplikáciu, ktorá poskytuje užívateľské rozhranie na báze webového prehľiadača pre výber a tlač prednastavených etikiet. Čo znamená, že môžeme etikety vyberať a tlačiť takmer z každého zariadenia pripojeného do siete. Či už je to PC s Windows, s Linuxom, či dokonca PDA, alebo smartphone.

Schema nasadení

Schema nasadení

Široké možnosti využitia

Výhoda je v tom, že na zariadení v ktorom vyberáme požadovaný formát etikety pre tlač nemusíme mať ani nainštalovanú tlačiareň, dokonca ani žiadny program pre tlač etikiet. Stačí len byť pripojený v sieti. Čo nám otvára nové možnosti hlavne čo sa týka mobility pri práci. Lebo už si nemusíme sadnúť k jedinému počítaču vo firme, ručne zadávať napr. čiarové kódy a tlačiť etikety. Ide o to, že zariadenie pripojené do siete môže byť aj obyčajný terminál s internetovým prehliadačom. Tu si otvoríme používateľskú stránku s výberom etikiet, vyberieme etiketu, zadáme počet kusov, poprípade môžeme priamo terminálom naskenovať nejakú hodnotu, ktorú chceme, aby etiketa obsahovala a dáme tlačiť. Takto môžeme v pohybe a z akéhokoľvek miesta vytlačiť ľubovoľné formáty etikiet a ich počet.

Jednoduché nasadenie

Náhľad etikiet

Náhľad etikiet

Princíp je taký, že sa nainštaluje na jedno PC v sieti sw BarTender Web Print Server a tlačiareň, na ktorej sa bude tlačiť. Vytvoria sa, alebo použijú stávajúce formáty etikiet, z ktorých bude mať každý používateľ na výber. Na etiketách je samozrejme možné nastaviť rôzne výzvy, či pripojenia na databázy, v ktorých dokáže BarTender hľadať. Napr. ešte pred tlačou etikety v termináli naskenujeme čiarový kód, ktorý je spojený s ďalšími dátami a tie nám následne BarTender automaticky zobrazí na etikete na predvolených miestach.

 

 

Obrazovka tlače

Obrazovka tlače

Je to veľmi jednoduché a praktické riešenie ako zrýchliť a zefektívniť tlač etikiet na pracovisku. Ďalšie potrebné informácie o WPS si môžete pozrieť tu BarTender Web Print Server A v prípade záujmu si môžete stiahnuť aj sw BarTender z tohto odkazu

Ak máte nejaké otázky, na ktoré ste nenašli odpovede, tak nás neváhajte kontaktovať a my Vám radi poradíme.

Technické oddelenie
BARTECH SLOVAKIA

Autor: Pavel Loprais
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
GOLD PARTNER INGRAM MICRO

S nadšením a hrdosťou oznamujeme, že naša spoločnosť obhájila prestížne ocenenie od popredného distribútora IT...

| Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|