BARTECH SLOVAKIA

Novinka - snímače CODE

Všetkých zákazníkov, ktorý požadujú odolný a kvalitne čítajúci 2D snímače určite poteší, že sme do ponuky zaradili novú značku CODE, ktorá tieto požiadavky spĺňa na 100%.

logoCodeSpoločnosť CODE je americká firma, ktorá si dala za cieľ KVALITU za ROZUMNÚ CENU. A to sa jej ich produktami darí. Možno si poviete „Ďalší výrobca snímačov na trhu a čím asi prekvapí“. No po oboznámení sa s ich produktovým radom hneď pochopíte, že sa majú čím pochváliť.

Čo teda ponúkajú v konkurenčnom boji o zákazníka?

CODE 900

CODE 900

Špecializujú sa výhradne na 2D snímače s rozšírením aj na technológiu DPM. Samozrejme, že tieto snímače čítajú aj všetky 1D kódy. Snímače sa dodávajú s káblovým rozhraním USB a RS232, ale aj v bezdrôtovom prevedení BT. Toto prepojenie môže byť realizované cez BT komunikačnú stanicu, alebo priamym prepojením cez komunikáciu HID na BT PC, tabletu, alebo smartphonu.

Bluetooth snímače majú skutočne veľmi ľahko vymeniteľnú batériu, ktorá ma tlačidlo a LED diódy, pre rýchlu informáciu o stave batérie. Ak sa vám snímač stratí, stačí na komunikačnej stanici stlačiť vyhľadávacie tlačidlo a snímač začne pípať a blikať. Ľahko tak nájdete, kam ste ho odložili. „Vychytávka“, ktorá určite poteší všetkých zábudlivcov.

V ponuke nájdete klasický „pištoľový“ model, stacionárny model, pamäťový model či model displejom a klávesnicou, ktorý možno použiť ako lacnejšiu náhradu PDA terminálu. Aplikácie sa programujú v Java scripte.

iPhone CLIP

iPhone CLIP

Majiteľov iPhone 5/5S poteší aj modul snímača so záložnou batériu, ktorý premení Apple iPhone na plnohodnotný PDA terminál s 2D snímačom.

Všetky modely majú rovnako kvalitný snímač a líšia sa len použitou optikou. Snímače majú zabudovanú 2-úrovňovú optiku pre kvalitnejšie čítanie kódov. Celý proces čítania má patentovanú technológiu CortexDecoder.
ScanEngine8000Pre výrobcov kioskov a podobných zariadení, ktorí potrebujú kvalitnú snímaciu optiku s komunikačným modulom, CODE ponúka OEM modul so stále rovnakou kvalitou čítania.
Určite poteší aj bežná záruka od 1 do 5 rokov podľa modelu snímača a to bez dokupovania servisných kontraktov. K snímačom sa dodáva aj SW Cortex Tools pre jeho správu a konfigurovanie.

Do akých segmentov trhu teda smerujú tieto kvalitné 2D čítačky?

CR1000

CR1000

Napríklad do výrobných podnikov, ktoré potrebujú v procese výroby čítať bežné 2D kódy, alebo DPM kódy. Napr. čítanie kódov, ktoré boli vypálene laserom, leptaním či vyrobené mikro úderom a kde väčšina 2D snímačov zlyháva. Určite ocenia aj to, že snímače sú polovičnej veľkosti proti konkurencii, takže sa s nimi dostanete aj na menej dostupné miesta.

Alebo, keď potrebuje malý, rýchly a kvalitný snímač 2D kódov pre ukladanie, či verifikovanie dát. Snímače CODE vám 100% splnia vaše očakávania. Tam, kde iné 2D snímače treba pri zmene výrobku prekonfigurovať, snímače CODE pracujú bez tohto obmedzenia.

 

Požadujete malý a výkonný snímač, ktorý by pracoval s BT prenosnou tlačiarňou a zabezpečoval maximálnu mobilitu pre tlač etikiet v sklade ? Snímače CODE je možné dodať už s aplikáciou Scan2Print a tlačiť etikety podľa potreby. A je jedno akú BT tlačiareň máte / Datamax, Zebra apod./.

 

Autor: Miroslav Rampala
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware