BARTECH SLOVAKIA

15 rokov - okienko z histórie

V poslednom článku z histórie našej firmy sme sa dostali až do roku 2006, teda takmer do polovice našej doterajšej existencie. Poďme sa teda pozrieť ako to vyzeralo na začiatku druhej polovice.

Rok 2007

Tento rok firma pracuje už zabehnutým spôsobom v nových priestoroch. Rozšírením skladu i kancelárií sme získali reprezentatívnejšie priestory. Svojim aktívnym prístupom k práci sme prispeli k získaniu certifikátu ISO 9000:2009. Rastie dopyt po systémoch na sledovanie výroby a riešení s využitím prvkov RFID technológie, rozmáha sa používanie 2D kódov v označovaní výrobkov a materiálu, je zvýšený záujem o sledovanie výroby a mobilné inventúry.

Rok 2008

Firma prechádza dôležitými organizačnými zmenami. Ako prvá zmena bol odchod jedného spoločníka z vedenia firmy a jediným konateľom a spoločníkom je od mája tohto roku Ing. Pavel Loprais. V tomto období firmu opúšťa z rodinných dôvodov z pozície obchodného zástupcu aj jeden dlhoročný pracovník Roman Vrablic. Preto hľadáme náhradu a nie je to ľahké. Nepredpokladali sme, že výberom nového kandidáta na uvolnenú pozíciu sa budeme zaoberať ešte  aj v budúcom roku, pretože nie každý je ochotný akceptovať naše pracovné nasadenie, vytrvalo sa vzdelávať a pracovať samostatne bez potreby denného „úkolovania“.

Rok 2009

Rozširujeme svoje priestory o nové servisné pracovisko, a ďalej hľadáme vhodných pracovníkov na pozíciu technikov a obchodných referentov. V priebehu roka bolo zamestnaných viac záujemcov, avšak len dvaja zostali pracovať vo firme viac ako jeden rok. A jedného, ktorý zapadol do nášho kolektívu a vytrval až do súčasnosti, Vám teraz predstavíme.

OSOBNOSTI

Ďalším pracovníkom, ktorý pracuje vo firme od r. 2009 je Peter Gorta.

Vždy optimistický Peter Gorta

Vždy optimistický Peter Gorta

Nastúpil pracovať do firmy na pozíciu technika. Svojou húževnatosťou a optimizmom ihneď bez problémov zapadol do nášho kolektívu.  Nadobudnuté vedomosti dokázal v praxi využiť, čo ho veľmi rýchlo zaradilo medzi najlepších technikov. Jeho náruživosť stále niečo riešiť ho neustále posúva dopredu. Stihol dorobiť „bakalára“ a s ročnou prestávkou aj vysokoškolský titul. Svoje vedomosti získané v našej firme využil pri tvorbe diplomovej práce o RFID technológiach.
V súčasnosti pracuje na pozícii projektového manažéra a riadi a koriguje i väčšie projekty vo veľkých firmách ako IKEA components, Halla Visteon Slovakia, ArcelorMittal Gonvarri SSC Slovakia a iné. A práve teraz, keď píšem tento článok,  sa nachádza v Austrálii, kde si zvyšuje svoje komunikačné schopnosti v anglickom jazyku.

Peter je človek s nákazlivou dobrou náladou a húževnatosťou. Čo nevyskúšal, musí skúsiť, čoho dôkazom sú rôznorodé, predovšetkým adrenalínové, športové aktivity. Dúfajme, že ho tento optimizmus neopustí a vo firme ešte dlho vytrvá.

Autor: Pavel Loprais
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti