BARTECH SLOVAKIA

Partnerské školenie IS LLarik

Neustále sa zvyšujúci záujem zákazníkov, používajúcich IS Llarik o aktívne využívanie čiarových kódov v skladovej evidencii bol dobrým podnetom pre zorganizovanie spoločného školenia . Účasť firiem z rôznych odvetví mala jedného spoločného menovatela – zrýchlenie a spresnenie skladových operácií a s tým spojená úspora financií.
Školenie Llarik

Školenie Llarik

Súčasťou prezentácie modulu MOBILNÝ SKLADNÍK, ktorý je súčasťou IS Llarik, boli praktické ukážky príjmu / výdaja tovaru, jeho preskladnenie, tvorba objednávky … Aktívny prístup účastníkov,ktorí mali možnosť pýtať sa priamo na otázky, ktoré riešia vo svojich skladoch, prispeli k vysokej úrovni tohto školenia. Firma BARTECH SLOVAKIA sa na tomto školení podieľala ako odborný garant pre dodávky prenosných terminálov, čítačiek a tlačiarní čiarového kódu. Predovšetkým v oblasti PDA terminálov so vstavanými čítačkami čiarových kódov vieme ponúknuť modely, ktoré máme odskúšané pre bezproblémovú a intuitívnu spoluprácu s modulom Mobilný skladník IS LLarik.

V rámci diskusie s účastníkmi školenia sa niekoľkokrát spomenul MOBILNÝ PREDAJ – riešenie, ktoré umožňuje využívať prenosné PDA terminály napr. pri predaji z auta. Samozrejmosťou takéhoto riešenia je tlač dokladu cez fiškálny modul, tlač dodacích listov u zákazníka …
Na základe záujmu o toto riešenie pripravujeme, v spolupráci s firmou Llarik, samostatné školenie s praktickými ukážkami tohto riešenia.
V prípade záujmu o účasť na takomto školení,nás môžete kontaktovať na mailovej adrese tomanek@bartech.sk .

 

Autor: Miroslav Tománek
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti