BARTECH SLOVAKIA

15 rokov - okienko z našej histórie

V predchádzajúcom okienku do histórie sme skončili rokom 2003. Poďme sa pozrieť ako to bolo ďalej

Rok 2004

Vstupujeme do Európskej únie. Zahraničný obchod, do tejto doby obmedzovaný colnicami, začína byť pružnejší. Už len spomíname, koľko času zabralo vybavenie všetkých formalít týkajúcich sa dovozu a čakanie na štátnych hraniciach medzi množstvom kamiónov, so zariadeniami, ktoré v tej dobe len začínali prenikať do výrobných i obchodných firiem. Problematika ešte len málo známa medzi malými i strednými podnikmi, začala sa úspešne dostávať na slovenský trh.     Firma pracuje bez väčších organizačných zmien.

Rok 2005

V tomto roku skúšame zamestnať ďalších dvoch obchodným manažérov. Títo však do konca roka firmu opúšťajú z dôvodu nevyhovujúceho vysokého pracovného nasadenia. Firma má i naďalej päť zamestnancov. Počas svojho pôsobenia získavame významných zahraničných dodávateľov zariadení na tlač i čítanie čiarového kódu, softvéru i spotrebného materiálu. Túto spoluprácu udržujeme na vysokej úrovni, i preto sme autorizovaným servisným pracoviskom firmy Metrologic, v súčasnosti Honeywell. Svojim zákazníkom ponúkame produkty firiem Datamax, Unitech, Microscan, Seagull, Teklynx, Labelmate a ďalšie.

Rok 2006

V roku 2006 prichádza k výmene účtovníčky. Prichádza Elena Vaculková a vzápätí o pár mesiacov neskôr, nový referent obchodu Miroslav Tománek. Obidvaja, vtedy noví pracovníci, pracujú vo firme i v súčasnosti. Rozširujeme sieť zákazníkov a k významným zákazníkom sa pridávajú firmy ako IKEA, PANASONIC, EQUUS, EISSMANN, Delta Electronics (Slovakia), Hella Slovakia Signal-Lighting a mnoho ďalších. Zo zvyšujúceho sa obratu firmy sme nútení z dôvodu rozšírenia skladových priestorov znovu sa sťahovať do väčšieho. Naše nové sídlo od 1.9.2006 je ul. Kátovská.

OSOBNOSTI

Predstavujeme Vám ďalšieho pracovníka firmy, ktorý sa venuje svojim zákazníkom už od roku 2006 a svoje dlhoročné vedomosti a prax ponúka zákazníkom.

Miroslav Tománek

Miro Tománek

Miro Tománek

S ochotou pomôcť, poradiť, prípadne vyriešiť problematiku týkajúcu sa označovania výrobkov, majetku a využívania SW riešení je jedným z kľúčových zamestnancov firmy. Neuspokojuje sa tým, čo bolo, ale stále na sebe a na rozvoji svojich vedomostí pracuje. Z pozície radového obchodníka sa vypracoval na vedúceho obchodného oddelenia a svojimi podnetmi prispieva k napredovaní celej firmy. Skrátka jeho aktuálna pozícia vo firme isto nie je tá posledná…..
K jeho veľkým záľubám patrí hudba. Vie výborne zahrať na klávesy, na harmoniku ako aj zaspievať, čo s radosťou využívame pri konaní našich firemných večierkov. Keby ste ho i vy chceli niekedy počuť zahrať či zaspievať, pozrite si stránky a nabitý kalendár hudobnej skupiny PEXESO , ktorej je vedúcim.

Autor: Pavel Loprais
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti