BARTECH SLOVAKIA

Slávime 15 rokov - pohľad do histórie

Ako sme už spomenuli koncom minulého roka, v roku 2014 oslavujeme 15 rokov pôsobenia na slovenskom trhu. Kto stál na začiatku a ako sa firma vyvíjala počas týchto rokov, s tým by sme Vás chceli postupne oboznámiť v tejto novej rubrike nášho Spravodaja.  

Rok 1999

Začíname - prvá výstava

Začíname – prvá výstava

Úvodný rok, či vlastne iba polrok, firmy nebol vôbec ľahký. Prvými zamestnancami firmy sa stali Miroslav Rampala a Jozef Hrušecký. Obaja mali už skúsenosti z tejto oblasti z pôsobenia v českej firme. Plní elánu ihneď začali oslovovať nových zákazníkov. No po dvoch mesiacoch intenzívnej práce prišla prvá komplikácia. Dostali sme výpoveď z prenajatých priestorov, kde firma pôsobila a nasledovalo nútené sťahovanie. Než sme sa nadýchli k novému štartu na novej adrese, prišla ďalšia rana. Skrachovala AG banka, v ktorej mala firma založený bežný účet. Týmto firma ostala bez finančných prostriedkov a bolo potrebné do nej vložiť nové peniaze. Pôžičku na fungovanie poskytla materská firma BARTECH z Hodonína.

Ale všetko zlé je napokon aj k niečomu dobré. Takéto situácie nás prinútili k väčšiemu úsiliu o znovu postavenie firmy na vlastné nohy.

Rok 2000

Firma sa stabilizovala, zákazníkov pribúdalo a firma sa začína prezentovať na odborných výstavách a veľtrhoch poriadaných výstaviskom Incheba Bratislava či Agrokomplexom Nitra. Náš tím sa rozšíril o nového zamestnanca – technika Miroslava Petráka. Aj vďaka silnej podpore z českej firmy naďalej pribúdali noví zákazníci.Ako to bolo ďalej sa dočítate v ďalšom Spravodaji.

OSOBNOSTI

V tejto rubrike by sme  Vám radi postupne predstavili všetkých súčasných pracovníkov firmy. Ľudí, s ktorými  sa možno nepoznáte osobne, ale ktorí sú zopovední za to, či ste alebo nie ste s našimi službami spokojní. No a kým začať, než tým služobne najstarším… :-)

Miro Rampala

Miroslav Rampala

Miroslav Rampala

Ako prvý riaditeľ firmy BARTECH SLOVAKIA odviedol veľmi dobrú prácu. Veď do firmy BARTECH Hodonín nastupoval iba v roku 1998 na pozícii servisného technika a teraz po roku praxe mal na pleciach nielen technickú podporu, ale aj vyhľadávanie nových klientov a zamestnancov a budovanie zázemia novej firmy.  Slabé technické zázemie firmy v začiatkoch pôsobenia na slovenskom trhu nahrádzal maximálnym pracovným úsilím a postupne si na rôznych školeniach osvojoval a zlepšoval svoje manažérske schopnosti. Do firmy tak postupne priviedol ďalšich, nových zamestnancov. Hlavne jeho zásluhou sa firma na slovenskom trhu dobre a pevno zakorenila.

Vo firme pracuje v súčasnosti na pozícii Manažéra systémových riešení a zodpovedá aj za sieť našich veľkoobchodných partnerov.

 

Autor: Pavel Loprais
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software