BARTECH SLOVAKIA

Vstupenkový systém mTicket

Pripravte si akciu, a je jedno či ide o koncert, závodné preteky či firemnú párty len pre pozvaných. Vygenerujte vstupenky s čiarovými kódmi, spojením PDA terminálu cez dátový kábel alebo Wi-Fi pripojením k centrálnej databáze.  importujte vygenerované vstupenky do mobilného terminálu a následne kontrolujte prístup návštevníkov akcie k jednotlivým vstupným bránam. 

AKO APLIKÁCIA FUNGUJE

mTicket

mTicket

mTicket je softvérová aplikácia pre tvorbu akcií a generovanie vstupných lístkov. Kontrola pravosti vstupných lístkov sa vykonáva mobilnými terminálmi. Vstupenky si môžu účastníci zakúpiť on-line z pohodlia domova či priamo v mieste konania akcie. Na samostatný terminál sa prihlási pracovník pod svojím identifikačným kódom a heslom a môže začať snímať čiarové kódy na vstupenkách. Kontrolujete vstup/výstup  či opakované pohyby. Vďaka tomu máte aktuálny prehľad o tom, v akej sekcii vyhradených priestorov sa daná  vstupenka nachádza, kedy vstúpila/vystúpila; monitorujete i to koľko neregistrovaných či falošných lístkov sa Vám pokúšalo na akciu vstúpiť. Viete tak, o koľko zisku by ste inak prišli, pokiaľ by ste nepoužívali náš systém mTicket.

Pre nasadenie potrebujete software mTicket a mobilný terminál, eventuálne tlačiareň a samotné vstupenky. Po inštalácii a následnom zaškolení našim špecialistom, spustíte mTicket a môžte začať vytvárať vlastné akcie.

TECHNICKÉ PREDPOKLADY NASADENIA

  • Windows 98/SE a vyššia verzia
  • Pentium III/400MHz, 128MB RAM a vyššia verzia
  • Potreba SQL serveru pri on-line verzii
  • Nezávislé na IS

 

 

 

 

Autor: Pavel Loprais
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware