BARTECH SLOVAKIA

NOVINKA Honeywell Granit

Honeywell Granit

Spoločnosť Honeywell v Januári tohto roku priniesla na trh novinku v oblasti priemyselného snímania 1D/2D čiarových kódov snímač „Granit“. Máte pocit, že sa nedá už v snímaní kódov nič vylepšiť a technológie sú na maxime? Práve Honeywell stále dokazuje opak a napreduje vo vývoji nových zariadení ďalej za hranice bežných snímačov.

Odolnosť predovšetkým

Novinka je určená primárne do extrémneho priemyselného prostredia, kde sa vyžaduje vysoká odolnosť voči drsnejšiemu zaobchádzaniu a rôznym externým vplyvom ako je vlhko, teplo, chlad, nárazy. Granit je tak rovnako vhodný pre použitie v skladoch a výrobe ako aj pre použitie v exteriéroch – vďaka jeho konštrukcii s krytím IP65 je pripravený odolávať naozaj extrémnym podmienkam.

Z dobrého ešte lepšie

Základ tohto snímača vychádza z veľmi úspešnej rady 2D imagerov Honeywell XENON z ktorého bolo použité vnútro a vsadené do odolného obalu snímača Granit. Patentovaná snímacia technológia Adaptus 6.0 svojím výkonom presvedčila už nejedného zákazníka a plánuje svoje kvality dokazovať aj ďalej v špeciálne upravenom obale. V hlučnejšom prostredí vie oznámiť dobre načítaný kód nastaviteľnou vibráciou a navyše má veľmi presný zameriavač pre prípad, že by bolo treba vyberať kód s viacerých umiestnených blízko seba.
Bluetoothová verzia snímača Granit sebou prináša 100m dosah snímania od staničky a 14 hodinovú výdrž na batériu bez nabíjania. Čo dodať? Honeywell vie ako robiť kvalitné a odolné zariadenia. A preto neváhajte a vyskúšajte kvality tohoto nového snímača osobne u nás, alebo si dohodnite predvedenie u Vás s naším obchodným oddelením.

Autor: Luboš Ruchovanský
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware