BARTECH SLOVAKIA

STw.1110 kompaktná tlačiareň etikiet

STw.1110

STw.1110

Firma Source Technologies uvádza na trh novú kompaktnú, lacnú tlačiareň štítkov. Ako je u tejto firmy pravidlom, tlačiareň ponúka už v štandardnej výbave tlač s rozlíšením 300 DPI, komunikáciu štandardným tlačovým protokolom PCL5e a pre pripojenie k PC okrem USB aj LAN rozhranie.

Tlačiareň sa zatiaĺ dodáva iba v prevedení TERMO, pre tlač bez farbiacej pásky. Jej výkon a kompaktné rozmery ju predurčujú najmä pre nasadenie v kanceláriách a logistike či zdravotníctve. Je ideálna pre tlač adresných a prepravných štítkov, ako aj na označovanie rôznych dokumentov. Svoje uplatnenie môže nájsť taktiež v obchode či menších skladových prevádzkách.

Vďaka komunikácii po štandardnom tlačovom protokole PCL5e je jej inštalácia a implemetácia do ERP systémov rýchla a jednoduchá. SAP certifikácia garantuje jej bezproblémové nasadenie v týchto sýstemoch bez nutnosti používania ďalšich middleware programov.

Autor: Pavel Loprais
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware