BARTECH SLOVAKIA

Tlač etikiet bez pripojenia k PC

Schéma riešenia

Firma HO&PE Family sa zaoberá výrobou, importom, exportom, spracovaním a distribúciou mrazeného aj chladeného tovaru. V rámci rozširovania výrobných kapacít bolo nutné riešiť označovanie distrubuovaného tovaru mrazuodolnými etiketami s popisom výrobku v slovenskom jazyku. Tlač etikiet tradičným spôsobom – pripojením tlačiarne k PC – bolo nutné nahradiť vyhovujúcejším, flexibilnejším spôsobom s možnosťou rýchleho premiestňovania tlačiarne v rámci niekoľkých pracovísk.

Práve takúto flexibilitu umožňuje využitie MCL technológie podporovanej tlačiarňami DATAMAX.
Tlačiareň DATAMAX s klientom MCL sa stáva inteligentným zariadením, ktoré teraz samo riadi aplikáciu a nie je závislé na inštrukciách z PC alebo iného zariadenia. Umožňuje priame pripojenie externých zariadení, ktorých dáta tlačiareň môže spracovávať bez nutnosti pripojenia k počítaču ( skener,váha ….)

Navrhnuté riešenie pracuje s databázou výrobkov,ktorá je naimportovaná do pamäte tlačiarne. Okrem samotného názvu výrobku obsahuje databáza aj popis k danému výrobku (zloženie,nutričné hodnoty …), jeho EAN kód,velkosť etikety …

Obsluha pri samotnej tlači vyberie požadovaný druh výrobku ( zoskenovaním jeho EAN kódu ).Cez pripojenú numerickú klávesnicu zadá obsluha požadovaný počet etikiet. Tlačiareň následne vytlačí daný počet etikiet. Samotný komfort tlače je v tomto prípade zvýšený použitím interného navíjania tlačiarne s automatickým odlepovačom etikiet. Aplikácia pracuje bez pripojenia k PC. Samozrejmosťou je tlač aktuálneho dátumu a času.

V prípade záujmu o bližšie informácie o technológii MCL Vám rád zodpovie vaše dotazy náš produktový špecialista Bc. Peter Gorta.

Autor: Pavel Loprais
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software