BARTECH SLOVAKIA

Technická podpora našich zákazníkov

Ponúkať a predávať rozličné HW zariadenia prostredníctvom internetu a napojenia na širokú ditribučnú sieť dnes môže robiť aj hocijaký študent popri štúdiu vysokej školy či niekto, kto má kanceláriu doma v obývačke a túto činnosť ako vedľajší zárobok popri zamestnaní.

Ale už nie ktokoľvek dokáže k ponúkanému tovaru poskytovať aj kvalitnú Technickú podporu vrátane on-line služieb. Na to treba zázemie silnej firmy a predovšetkým kvalifikáciu a skúsenosti. Naša firma je jednou z tých, ktorá na kvalitnej technickej podpore stavia svoju budúcnosť.

A preto sme začiatkom októbra spustili inovovaný Web portál Technickej podpory.

Na web adrese servis.bartech.sk, môže zákazník po prihlásení: zakladať, sledovať a editovať vlastné servisné tasky (úlohy), ktoré rieši servisné oddelenie.

Veľká výhoda tohto systému spočíva v tom, že Vami založený servisný task sa okamžite zobrazí v príslušnom module servis nášho informačného systému a technik môže okamžite začať riešiť daný problém. Ďalšou výhodou je celkový prehľad o servise svojich zariadení. Pomocou rôznych filtrov si môže zákazník vybrať napr. koľkokrát bolo zariadenie v oprave a čo všetko sa na ňom robilo. Zavedením tohto inovovaného systému by sme chceli minimalizovať situácie, kedy nám zákazník volá na mobilný telefón v čase keď sme na servisnom výjazde mimo firmu a nemôžeme sa mu adekvátne venovať a riešiť jeho problém.

Autor: Pavel Loprais
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti