BARTECH SLOVAKIA

Ohliadnutie za strojárskym veľtrhom

Vážení obchodní partneri,

Stánek MSV

Stánok na MSV v Nitre

Máj je každoročne tým mesiacom v roku, kedy sa stretávajú výrobcovia a dodávatelia najnovších technológií pre strojárenský priemysel na Medzinárodnom strojárskom veltrhu v Nitre. Firma BARTECH SLOVAKIA patrí k pravidelným vystavovateľom. Tento rok sme na výstave prezentovali niekoľko noviniek z oblasti automatickej identifikácie.

Najväčšiu pozornosť pútala nová značka termotransférových tlačiarní v našej ponuke – Source Technologies. Tieto tlačiarne sa vyznačujú vysokou kvalitou tlače, štandartným rozlíšením 300 DPI a ethernet kartou v základnom vybavení. Popdora PCLe jazyka je zaujímavá aj pre implementátorov rôznych informačných systémov.

Skutočnosť, že RFID technólógia môže byť alternatívnym spôsobom identifikácie v porovnaní s klasickými čiarovými kódmi, bola potvrdená zvyšujúcim sa záujmom návštevníkov našej expozície o túto technológiu.

Pre firmy pracujúce formou zákazkových aplikácií bola zaujímavá prezentácia SW riešení na sledovanie výrobných operácií so zameraním na zefektívnenie výroby, spresnenie údajov o zákazke. Elektronicky zozbierané údaje z výroby odbúravajú problémy s evidenciou práce jednotlivých pracovníkov vstupujúcich priamo do procesu výroby, ako i s tým spojeným administratívnych úkonov (mzdové ohodnotenie…)

Sme radi, že naši zákazníci potvrdili (po krízovom období) stabilizáciu výrobných kapacít s následnými krokmi vedúcimi k postupnému zvyšovaniu produkcie. Takýmto krokom by mala byť práve spolupráca s našou fimou pri zavádzaní nových technológií automatickej identifikácie do praxe.

Všetkým, ktorí navštívili našu expozíciu na výstave ďakujeme za návštev.

Autor: Pavel Loprais
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti