BARTECH SLOVAKIA

Automatizácia načítavania výrobkov

Microscan QX870

Microscan QX870

Spoločnosť VAŠA s.r.o.je jedným z najväčších a najkomplex-nejších dodávateľov doplnkov k oknám, montážneho materiálu a stavebnej chémie pre výrobcov a predajcov okien.

Neustálym zvyšovaním sofistikovanosti vnútorných procesov a poskytovaných služieb zlepšuje presnosť spoľahlivosť a kvalitu svojich dodávok.

V rámci týchto procesov spojených s urýchlením a spresnením expedície hotových výrobkov vznikla požiadavka na automatizované snímanie čiarových kódov jednotlivých výrobkov vstupujúcich do konkrétného expedičného balenia bez nutnosti zásahu obsluhy. Zosnímané údaje sú zaznamenávané priamo do databázy informačného systému a sú využívané pri posudzovaní prípadných reklamácií na množstvo a kvalitu výrobkov obsiahnutých v zásielke.

Pre riešenie tejto požiadavky boli našími špecialistami navrhnuté a nasledne aj inštalované priemyselné stacionárne snímače MICROSCAN QX 870..Vysoká rýchlosť a spolahlivosť snímania i z väčších vzdialeností, možnosť napojenia na komunikačné ethernet rozhranie a programovatelný výstup boli rozhodujúcim faktorom pre výber týchto zariadení.

Dlhoročné pozitívne skúsenosti s dodávkami HW a poskytovaným servisom zo strany BARTECH SLOVAKIA spol.s.r.o. boli potvrdené aj pri tejto zákazke.

Autor: Pavel Loprais
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software