BARTECH SLOVAKIA

NOVINKA Dolphin 70E Black

Ťažko nájdete na trhu iného renomovaného výrobcu, ktorý by sa tak odhodlane pustil do neprebádaných vôd so zariadením, ktoré je v mnohom úplne inak koncipované ako bežne odolné terminály. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo by sa stalo, keby ste spojili Smartphone, Odolný terminál, Špičkový snímač 2D kódov a navyše toto zariadenie vybavili operačným systémom Android?

Nemožné sa stalo realitou

Spoločnosť Honeywell vyššie popísanú myšlienku vskutku úspešne realizovala a na svet tak priviedla veľmi zaujímavý nástroj Dolphin E70 Black. Táto novinka sa vyznačuje hlavne designom, ktorý kopíruje moderné trendy komerčných Smartphonov, ale skrýva v sebe oveľa viac. Ako 2D snímač je tu použitá ostrieľaná technológia Adaptus 6.0, odolný displej je chránený sklom Gorilla glass, mobilný terminál má v sebe ukrytú všetku dostupnú konektivitu ako GPS, Wi-Fi, Bluetooth a taktiež slot na SIM kartu. Terminál je teda možné používať ako bežný telefón, ktorý vie sťahovať dáta cez mobilnú sieť rýchlosťou 14,4 Mbps (HSDPA).

Dolphin 70E Black

Verzia operačného systému Android bude nemenná po celý čas výroby tohto zariadenia. Je to nutné a logické rozhodnutie výrobcu ak vezmeme do úvahy, koľko aplikácií a hlavne akého zmyslu sa pre toto zariadenie bude vyvíjať. Vývojárov softwaru určite poteší myšlienka stálosti operačného systému bez nutnosti zmien v aplikáciách pri upgradoch. Dolphin E70 Black je veľmi robustné zariadenie s odolnosťou IP67 a je určené najmä pre manažérov  vo výrobných podnikoch, prípadne pre obchodných cestujúcich, ktorí potrebujú využívať načítavanie čiarového kódu. Celková cena tohto zariadenia by podľa zákulisných informácií nemala presiahnuť veľmi známy iPhone od spoločnosti Apple. Takže nechajme sa prekvapiť a tešme sa na blízky termín spustenia predaja.

 

O možnostiach objednania tohto zariadenia a pre viac informácií kontaktujte prosím naše obchodné oddelenie.

Autor: Luboš Ruchovanský
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|