BARTECH SLOVAKIA

Unitech WD100 - terminál na ruku

Výhodná alternatíva ku klasickým Android mobilným terminálom je nový model od výrobcu UNITECH, ktorý vám teraz v krátkosti predstavím. Čiastočne som o ňom informoval aj v článku MOBILNÉ TERMINÁLY NA RUKU , kde som prestavoval aj iné značky a modely. 

Terminál WD100 je síce určený pre vykonávanie skladových a logistických operácií, kedy skladníkom maximálne uvolňuje ruky pre manipuláciu s tovarom. No uplatnenie nájde aj pri iných činnostiach. Napríklad, keď chce mať operátor vo výrobe voľné ruky a pritom potrebuje často zadávať informácie do rôznych SW aplikácií. Okrem komunikácie cez WiFi môžete využívať komunikáciu cez 4G – LTE sieť mobilného operátora. Komunikácia v teréne je tak bezproblémová.

Štanardne je k terminálu dodávaný snímač MS63x na prst, ktorý sa pripája k terminálu cez krátky krútený káblik. Toto riešenie je vhodné pre umiestnenie terminálu na ľavú ruku. Pri umiestnení terminálu na pravú ruku Unitech využijete dva typy Bluetooth snímačov. Model MS650, ktorý dokáže čítať len bežné čiarové kódy, alebo model MS652 pre čítanie všetkých bežných čiarových kódov a tiež aj 2D kódy (QR, Datamatrix)

BT snímače Unitech a nabíjačky

Kľúčové technické vlastnosti WD100

  • 4″ farebný dotykový displej s rozlíšením 800×400 pixelov
  • CPU Quad core 1,2GHz, Android v.7.1, päť funkčných a z toho 2 programovateľné klávesy
  • 8Mpx fotiak, WiFi 802.11 a/b/g/n, GSM 4G LTE
  • BT4.0 HS low energy, RAM 2GB, Flash 16GB
  • pracovná teplota v rozsahu od -10°C do +50°C
  • IP 65 krytie voči prachu a vode, GPS, A-GPS
  • batéria 2950mAh, váha terminálu 273g

 

Príslušenstvo k terminálu WD100

Držiak pre uchytenie terminálu na zápästie je nutný doplnok. Terminál však treba aj nabíjať. Na to slúži dobíjacia stanica pre dve zariadenia WD100. Výhodnejšie je používanie náhradných batérií, ktoré sa dajú nabíjať po 2 ks v dobíjacej stanici. Výmena batérie v termináli je veľmi rýchla a jednoduchá. Okrem dobíjania dvoch náhradných batérií je možné v dobíjacej stanici nabíjať aj dva prstencové snímače model MS63x.

terminál WD100 s prstencovým snímačom MS650

Terminál na ruku WD100 treba, tak ako každé iné zariadenie je treba aj niečim „nakŕmiť“ = použiť vhodný SW. Do skladu to môže byť napr. mobilná aplikácia MODO , alebo aplikácia MPrint pre mobilnú tlač štítkov. Cez Bluetooth môžete k terminálu pripojiť rôzne typy snímačov. napríklad snímače s dlhším dosahom pre čítanie kódov z vysokozdvižných vozíkov.

 

Ak vás zaujíma cena tohto zariadenia, kontaktujte naše obchodné oddelenie na E-mail: obchod@bartech.sk  alebo na telefónnom čísle +421 34 668 5633

 

Autor: Miroslav Rampala
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti