BARTECH SLOVAKIA

PDA terminál ZEBRA MC55X

Po ukončení predaja modelu MC55A0/N0 Zebra predĺžila životnosť produktovej rady MC55 uvedením inovovaného mobilného počítača MC55X. Nové zariadenie s OS Windows mobile 6.5 vybavené klávesnicou je kompatibilné s príslušenstvom predchádzajúcej rady MC55A0 / N0.

mc55n0Oproti svojim predchodcom má ale novší, dvojjadrový procesor, lepšiu skenovací jednotku radu SE4710 a zvýšenú pamäť pre dosiahnutie lepšieho výkonu inštalovaných aplikácií. MC55X je od počiatku predaja k dispozícii v štandardných aj zdravotníckych konfiguráciách.
Ako jeho predchodca je aj toto zariadenie vhodné predovšetkým tam, kde sa vaši pracovníci často pohybujú mimo svoju kancelár. Tento robustný, mobilný počítač MC55X je schopný pojmúť všetko, čo potrebujú, aby vždy mali na dosah ruky. Umožňuje vašim pracovníkom vzdialený prístup k podnikovým aplikáciám, kvalitné skenovanie čiarových kódov, zachytenie fotografie, prezeranie videa či uskutočnenie súkromného alebo push-to-talk hovoru.
Autor: Pavel Loprais
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti