BARTECH SLOVAKIA

Bezbatériový snímač Xenon 1902g-bf

Po úspešnom bezbatériovom snímači 1202g-bf Voyager určenému predovšetkým pre POS systémy, firma Honeywel  implementovala túto technológiu aj do  2D snímače Xenon ™ určeného pre použitie v skladoch a priemyselnom prostredí. 

XENON_BFTRovnako ako všetky ostatné Xenony, tak aj skenery 1902g-bf poskytujú agresívne čítanie čiarových kódov a vysoký výkon aj na nekvalitných alebo poškodených čiarových kódoch.Integrovaný rádiový prenos s nízkou spotrebou energie triedy 2 Bluetooth umožňuje používateľom pracovať so skenerom v dosahu až do 10 metrov od základne. Bezdrôtová technológia skenera úplne vylučuje batériu a nahrádza ho superkondenzátormi, ktoré dokážu dosiahnuť plné nabitie za
menej ako dve minúty po odložení do základne. Na plné nabitie dokáže mimo základňu odskenovať až 450 kódov typu UPC/EAN.

Samozrejmosťou je podpora multirozhraní a automatická konfigurácia na príslušné rozhranie po pripojení príslušného kábla, Proces inštalácie je tak významne skrátený a ťažkopádna úloha skenovania konfiguračných kódov nie je vyžadovaná.

XENON_BF

Autor: Pavel Loprais
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti