BARTECH SLOVAKIA

Info zo seminára ZBER DÁT Z VÝROBY

Dňa 20.9.2017 sa uskutočnil ďalší z našich seminárov, tentoraz na tému Zber dát z výroby – INDUSTRY 4.0. Mimoriadne zaujímavá diskusia sa rozbehla už pred samotným oficiálnym začiatkom čím sa potvrdilo, že téma INDUSTRY 4.0 je v súčasnosti nielen vo výrobných spoločnostiach témou číslo jeden.

V rámci prezentácie boli predstavené komplexné riešenia našej spoločnosti BARTECH SLOVAKIA, určené na zber dát z výroby ( xTrace ), sledovanie pohybu výrobných nástrojov ( TMS ), ale i jednoúčelové SW riešenia určené pre zrýchlenie a spresnenie výrobných operácií ( STEP CHECK ). Ukážky nami realizovaných riešení vzbudili u účastníkov patričný záujem, ktorý sa plynule preniesol do poobedňajšieho workshopu. V rámci neho mali účastníci seminára možnosť otestovať si prezentovaný HW, prípadne prebrať možnosť použitia SW riešení priamo v ich výrobnom procese.

Hlavný partner seminára – spoločnosť DATALOGIC – prezentovala v zastúpení p. Písečného svoje portofólio HW vhodného pre výrobné linky a logistické procesy. Okrem robustných ručných skenerov a mobilných terminálov to boli aj kamerové systémy DATALOGIC MATRIX .

Všetkým účastníkom ďakujeme za stretnutie a tešíme sa na realizáciu projektov, ktoré vám pomôžu zvýšiť konkurencieschopnosť !

 Na fotografiách si môžete pozrieť, ako seminár prebiehal.

 

Autor: Miroslav Tománek
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware