BARTECH SLOVAKIA

Volné pracovné miesta

Stratili ste prácu, alebo Vás tá aktuálna už nenaplňuje? Chcete dokázať niečo viac? Skončili ste školu a hľadáte svoje prvé zamestnanie? Tak ste tu správne. Práve totiž hľadáme do nášho tímu nových kolegov na tieto pozície.

  • ANALYTIK/PROGRAMÁTOR
  • OBCHODNÝ MANAŽÉR
  • ASISTENT OBCHODU

Čo u nás budete robiť ?

My dúfame, že predovšetkým prácu, ktorá Vás bude plne uspokojovať a stane sa napokon vašim koníčkom. Určite u nás nestretnete prácu jednotvárnu a ubíjajúcu, ale naopak s každým novým projektom tu získavate šancu ukázať niečo nové z vašich vedomostí, zručností a skúseností.

Čo od Vás očakávame?

Najme chuť do práce a schopnosť tímovej spolupráce. Ale okrem toho by ste mali mat chuť rozvíjať ďalej svoje schopnosti, sledovať nové trendy v odbore a vzdelávať sa. Byť samostatný v plánovaní aktivít a rozhodovaní. Veľkou výhodou pre Vás môže byť aj aktívna komunikácia v anglickom jazyku, ako aj dobrá orientácia v najbežnejších  operačných a informačných systémoch.

Čo ponúkame ?

Zázemie stabilnej, stále sa rozvíjajúcej spoločnosti v pracovnom kolektíve s vysokým tímovým duchom.  Možnosť prispôsobiť si pracovnú dobu svojim potrebám a takisto možnosť ovplyvniť  svoju odmenu svojou aktivitou a výkonom. U našich spolupracovníkov samozrejme podporujeme ich osobný i odborný rast formou interných aj externých školení.

Pokiaľ si myslíte, že ste pre nás ten pravý, pošlite svoj životopis na adresu marketing@bartech.sk a uveďte o ktorú pozíciu máte záujem.

 

Autor: Pavel Loprais
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti