BARTECH SLOVAKIA

Dosiahli sme najvyšší level

S potešením Vám oznamujeme, že predovšetkým vďaka Vám, našim zákazníkom a partnerom, sme na ďalší rok obhájili najvyššiu úroveň partnerstva u najdôležitejších výrobcov a dodávateľov identifikačných technológií, ku ktorým patria firmy DATALOGIC, HONEYWELL, UNITECH a ZEBRA.

Získaného ocenenia výrobcov si veľmi ceníme najmä preto, že je odrazom usilovnej a zodpovednej práce všetkých našich obchodníkov, odbytových a technických pracovníkov. Aby firma získala takéto ocenenie, musí splniť nielen kritérium určitého objemu predaja, ale všetci jej zamestnanci sa musia pravidelne školiť tak, aby sme pre Vás, našich zákazníkov, mohli garantovať taktiež kvalitnú obchodnú a technickú podporu.

Preto sa pravidelne, niekoľkokrát do roka, zúčastňujeme odborných seminárov s výrobcami, kde sú nám prezentované všetky výrobky z ich produkcie, ako aj pripravované novinky a ďalšie očakávané zmeny v ich portfóliu. Taktiež pracovníci nášho servisu musia absolvovať povinné technické školenia, ktoré sú základným predpokladom k tomu, aby sme Vám vedeli ponúknuť aj kvalitný záručný či pozáručný servis a technickú podporu. Skrátka všetky služby, ktoré Vám bežný e-shop zo svojej podstaty nikdy nemôže ponúknuť.

A aj preto sa Vám s nami oplatí spolupracovať.

BSK_Datalogic Platinum partner 2zebra business partner

PPP-Badge_PlatinumUnited_partner_Saturn

 

 

 

Autor: Pavel Loprais
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware