BARTECH SLOVAKIA

Koniec dobrý, všetko dobré ...

Koniec roka býva v našej firme vždy hektický. Počet pracovných dní je kratší, ako po iné mesiace, vybavené objednávky narastajú a termíny možných dodávok sa skracujú. Ale už sme si zvykli a dokážeme takéto stresové situácie s prehľadom riešiť. Aj v tomto hektickom čase si však dokážeme nájsť čas, aby sme sa na chvíľku zastavili a stretli sa spolu s českými kolegami na pravidelnej predvianočnej akcii.

Bowling, alebo motokáry ?

Tento rok sme spoločnú akciu zorganizovali ako „Bartech Challenge Day“. V piatok 16.12. 2016 sme sa zišli v hojnom počte 28 v centre „Motokáry Holíč“, kde sme si zmerali sily v bowlingu v zmiešaných družstvách a jazdu na čas jednotlivcov na motokárach. Pri tomto počte ľudí bolo náročné skĺbiť v rovnakom čase obidve disciplíny, no podarilo sa, a tak sme nakoniec stihli všetko v časovom limite. Víťazi jednotlivých kategórií dostali malé darčeky. Najrýchlejšie kolo na motokáre zajazdil Michal Vaněk s časom 0:35:617 sek. V bowlingu zvíťazilo zmiešané družstvo D v zložení Jurkovič, Měchurová, Závodný a Ruchovanský s celkovým počtom nahratých bodov 451. Víťazom srdečne blahoželáme, no víťazom bol vlastne každý, kto sa na tejto spoločnej akcii zúčastnil.

Keďže všetci podávali maximálne športové výkony, bohatý raut padol každému vhod. V dobrej nálade sme sa rozchádzali po piatich hodínách do svojich domovov s pocitom príjeme stráveného času. Stmelovanie našich kolektívov dopadlo opäť na výbornú. Za realizačný tím chcem všetkým popriať pohodové Vianoce a všetko dobré do Nového roku.

A videoklip z akcie na záver

Autor: Miroslav Rampala
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti