BARTECH SLOVAKIA

ZEBRA - veľká ponuka Android zariadení

Každý výrobca identifikačných mobilných zariadení má v ponuke HW, ktorý je postavený na OS Android. Zvyčajne je to model EDA terminálu bez klávesnice, alebo tablet. Možno ešte jeden model s integrovanou HW klávesnicou. O niektorých z nich sme vás na našom blogu už informovali ( tablet a PDA s klávesnicou UNITECH, EDA terminál AXIST ). Najširšiu ponuku Android mobilných zariadení prináša spoločnosť ZEBRA.

Android HW pre všetky činnosti

Mobilných pracovísk neustále pribúda, trh je veľký a neustále rastie. Je potreba ich vybaviť vhodným mobilným a odolným zariadením. Donedávna to boli zariadenia postavené na technológii Microsoft (Windows CE / Windows mobile ). Najväčší výrobcovia ID techniky už nejaký čas prichádzajú na trh s HW postaveným aj na OS Android, čo prináša výrazné rozšírenie pre nové aplikácie. Dá sa povedať, že ide o vývoj dobrým smerom, na čele ktorého stojí spoločnosť ZEBRA, zastrešujúca zariadenia od označovania, až po zber dát.

Zebra Android HW

široká ponuka Android zariadení ZEBRA

Cieľová skupina zákazníkov

  • Obchodné jednotky
  • Výroba tovaru
  • Skladovanie
  • Preprava a logistika
  • Zber dát v teréne
  • Zdravotníctvo

Aplikácie pre terminály a tablety s Android OS

Každý HW je bez dobrého SW len „mŕtvy“ kus železa. Aj keď sa portál Google play doslova „hemží“ veľkým množstvom aplikácií, jedná sa vo väčšine o komerčné programy pre „zábavu“. Slovenské aplikácie, ktoré by vám v podnikoch uľahčili prácu, tam budete hľadať s lupou. Najjednoduchším spôsobom, ako používať Android HW vo firme, je prístup na firemné dáta cez Remote Desktop Clienta (RDC), alebo web prehliadač. Samozrejme za podmienky, že váš informačný systém takúto prácu umožňuje.

Ak nepatríte do tejto skupiny, potom je treba siahnúť po aplikáciách, ktoré sa inštalujú priamo do Android zariadení. Medzi takéto základné aplikácie patrí aj naša aplikácia SW INA, ktorou dokážete jednoducho vytvárať rôzne skladové doklady (príjem, výdaj, inventúra, či objednávku v teréne). V popise aplikácie na odkaze nájdete aj link, odkiaľ si môžete aplikáciu INA zdarma v demo verzi stiahnúť a vyskúšať.

aplikácia SKLADNÍK na mobilnom terminály Zebra TC8000


NOVINKA –
do pozornosti dávame tiež aktuálnu Android aplikáciu SKLADNÍK s rozšírenými možnosťami zberu dát v sklade. Okrem bežných skladových operácií bude možné vykonávať napríklad často zákazníkmi dopytovaný „výdaj na objednávku„. Synchronizácia dát prebieha cez wifi sieť pomocou web service služby. Nastavenie aplikácie sa bude vykonávať v Android zariadení a skladník si môže upraviť vizuál aplikácie podľa svojich potrieb. Nová skladová aplikácia je kompatibilná so základným dátovým rozhraním SW Mobilný skladník (podpora CSV vstupných číselníkov aj výstupných skladových dokladov). Náhľad na úvodné menu aplikácie SKLADNÍK si môžete pozrieť na obrázku s Android terminálom Zebra TC8000.

Chcete vedieť viac
? Kontaktujete naše obchodné oddelenie obchod@bartech.sk

Autor: Miroslav Rampala
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware