BARTECH SLOVAKIA

Nové produkty DATALOGIC

Vo štvrtok 17.marca sme sa zúčastnili semináru firmy Datalogic, jedného z lídrov v oblasti  automatického zberu dát a priemyselnej automatizácie. Na tomto seminári nám boli predstavené viaceré nové zariadenia, ktoré firma Datalogic bude v priebehu roka 2016 uvádzať na trh. 

AKÉ NOVINKY TEDA PRE NÁS DATALOGIC PRIPRAVIL ?

Datalogic Rida

Rida

BT snímač RIDA Healtcare

Jedná sa o nový ručný bezdrôtový 2D skener, ktorý je schopný pracovať vďaka Bluetooth technológii so zariadeniami s operačným systémom iOS, Andriod, ale aj Windows. Po jednoduchom spárovaní zariadenia s mobilným telefónom, notebookom alebo tabletom je môžete okamžite začať pracovať.

Snímač  je schopný čítať kódy aj z displejov mobilných telefónov, čo je výhoda pre maloobchodné predajne. Odolnejšia verzia bude vhodná pre použitie v priemysle a v ťažších pracovných podmienkach. Dostupný bude aj vo verzii Healtcare.

 

DL - Axist

AXIST – EDA android terminál

EDA terminál AXIST

Druhou novinkou  je nový robustný vreckový počítač, ktorý pracuje na báze OS Android. Zariadenie má veľký 5“ dotykový HD displej a pokročilý 2D imager, ktorý je ideálny pre asistovaný predaj, alebo pre prácu v sklade. Odolnosť tohto zariadenia je zabezpečená vďaka ochrannej gumovej manžete a displejom Gorilla® Glass 3.  PDA obsahuje taktiež technológiu Datalogic SoftSpot™ –  čiže niečo ako „ plávajúca spúšť skenera“, Superior WiFI pokrytie, MIMO a patentovanú spätnú väzbu čítania Datalogic „Green Spot“. DATALOGIC sa tak týmto EDA terminálom zaradil k ostatným výrobcom, ktorí Android terminály už v ponuke majú.

 

Autor: Nikola Ovečková
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti