BARTECH SLOVAKIA

„Sexi“ snímač čiarových kódov

Štandardne sa designom väčšina výrobcov snímačov až tak veľmi nezaoberá. Väčšinou ide o vecnú funkcionalitu, možnosti čítania a nie o to, ako sa vám bude snímač páčiť. Inou cestou sa vydala firma DATALOGIC, keď na trh uviedla snímač pod označením HERON, ktorý už na prvý pohľad vyzerá veľmi príťažlivo. Od toho je odvodnený aj názov tohto článku.

DAJTE SNÍMAČU FIREMNÉ FARBY

We Love You HeronDizajnéri si dali ozaj záležať. Keď tento model navrhovali, vedeli do akého segmentu bude smerovať. TOP segmentom pre snímač sú obchody a špeciálne obchody s odevmi či módou obecne. Tu na pultoch ide okrem iného aj o skvelý dizajnový doplnok. Snímač sa dodáva v decentnej čiernej či bielej farbe, no má po stranách prehľadný matný plast, ktorý môže svietiť v rôznych farebných odtieňoch a tým na predajni podtrhnúť vizuál celej prevádzky.

ALE NIE JE TO IBA O DIZAJNE

Heron v akciiNo nejde iba o netradičný vizuál snímača. K jeho ďalším prednostiam patrí, okrem bežného čítania 1D aj 2D kódov, aj schopnosť čítať kódy priamo z displejov mobilných telefónov. Zasielané zľavové kupóny do mobilných telefónov sa stávajú u obchodníkov veľmi populárne a stále viacej využívané. Zákazník tak má kupóny, či zákaznícke karty stále po ruke a môže ich kedykoľvek použiť. Existujú mobilné aplikácie pre evidenciu kariet aj kupónov.
Ideálne je, ak má obchodník na predajni snímač HERON. V tomto prípade prebehne načítanie kódu z mobilu veľmi rýchlo a hlavne presne bez zbytočného zdržiavania.

SLEDOVANIE POČTU ZOSNÍMANÝCH KÓDOV

Ďalšou „vychytávkou“ snímača je možnosť naprogramovania sledovania počtu snímaných kódov.
Čo si pod týmto sledovaním predstaviť ?
Predstavte si, že budete chcieť netradičným spôsobom vybrať zákazníka pre určitý benefit napr. dodatočnú zľavu z nákupu apod. Snímač nastavíte tak, že po načítaní 100 kódov vás na tento stav upozorní a vy tak máte  „vylosovaného zákazníka“ pre benefit. Toto sa dá veľmi dobre použiť pre pritiahnutie zákazníkov do predajne, keďže budú mať možnosť získať niečo naviac okrem bežného nákupu.

Krásu designu snímača HERON si môžete vychutnať na tomto videu.

Autor: Miroslav Rampala
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software